Lastminute weg in de herfstvakantie

Lastminute weg in de herfstvakantie

Wilde je eigenlijk een leuk huisje, een hotelovernachting of een bungalow boeken voor de herfstvakantie maar vloog de tijd en bleek het ineens al herfstvakantie te zijn en had je dus nog steeds niets geboekt? Geen nood. Het kan nog. Van een Finse bungalow tot Veluwse boerderijtjes in eigen land. En vooruit, ook nog wat tips voor wie in de herfstvakantie naar de zon wil.

Laat ik met dat laatste beginnen, dan begint daaronder de eigenlijke blog.

Lastminute naar de zon in de herfstvakantie?

herfstvakantie-met-kinderen

Molecaten-vakantiepark

Herfstvakantie in Nederland

Goed. Voor Midden- en Zuid-Nederland zit de herfstvakantie er al weer bijna op, maar val je onder de regio Noord dan begint het net. Wil je aanstaande maandag alsnog gezellig een midweek of een paar dagen weg met de kinderen bekijk dan de aanbiedingen! Het is niet duur, dus doe het gewoon! Er even uit zijn is altijd fijn!

Bekijk hieronder snel de laatste aanbiedingen voordat ze weg zijn!

lastminte-herfstvakantie

Bungalows en vakantiehuisjes boeken

Op EenVakantieHuisje.nl zie ik dat er nog verschillende accommodaties mogelijk zijn voor een midweek. Als je nu meteen de last minutes bekijkt, zie je een chalet op een vakantiepark voor maar 140 euro, een Veluws boerderijtje voor 275 euro, maar ook verschillende leuke Finse bungalows en luxere vakantiewoningen, zoals een prachtig familiehuis met sauna.

lastminute-herfst-nederland

Chalets vanaf 100 euro voor een midweek

Check ook zeker de Herfstvakantie aanbiedingen van BungalowSpecials.nlDe beste Last Minutes voor vertrek aanstaande maandag zijn nu nog te boeken. Zelfs voor maar 100 euro voor een midweek. Kun je ook later nog weg? Dan heb je geluk, dan is er nog meer mogelijk.

vakantiehuis-kijkduin

kinderen-herfstvakantie

Hotel, appartement of huisje in Nederland boeken

Natuurlijk kun je ook gewoon een hotel, appartement of huisje op Booking .com zoeken. Daar vind je áltijd iets! Aan de kust, in de stad, op de Veluwe of gewoon allemaal appartementenvilla’s of B&B’s waar dan ook. Hier zie je een uitgebreid aanbod aan accommodaties per provincie die vrijwel altijd gewoon per nacht te boeken zijn. Kies eens voor een provincie die je nog niet zo goed kent:

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland

Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

weg-in-de-herfstvakantie

Zonder kinderen weg in de herfstvakantie

Zit je vast aan de herfstvakantie maar heb je geen kinderen of zijn de kinderen uit logeren en wil je even met z’n tweetjes of met iemand anders weg? Boek dan voor 2 of 3 dagen ergens een leuk hotelletje in Nederland. Sommige zijn vol, maar lang niet allemaal!

Bekijk hier de scherpe deals van D-reizen naar hotels in Nederland. Je vindt er hotels in Nederland of iets verder weg, soms met kortingen tot wel 80%!

Molecaten-Ginkelduin

Andere schoolvakanties en weekenden

Lukt voor de herfstvakantie niet meer wat je graag wil, bekijk dan de beschikbare bungalows in andere Schoolvakanties.

De beste Last Minutes voor een weekendje weg vind je er ook. Dat kan natuurlijk ook altijd nog een andere keer!

vakantiepark-kijkduin

leuk-vakantiepark-met-kinderen

Toch nog naar het buitenland?

Wil je in de herfstvakantie toch nog naar het buitenland? Check dan deze Lastminute Vakanties. Wil je eerst nog meer inspiratie lees dan: De beste bestemmingen voor een zonvakantie in oktober.

Voor wie liever palmbomen dan herfstblaadjes ziet…

herfst-vakantie-boeken

Boek je volgende vakantie vroeg

Vind je het tegenvallen qua prijzen? Boek dan volgende keer gewoon vroeg! Regel bijvoorbeeld juist nú al je meivakantie of zomervakantie voor volgend jaar. Het hoeft niet, maar je hebt nog wel veel keuze. Zowel in Nederland als aan de Middellandse Zee. Hier vind je vakanties op maximaal 3 uur vliegen en hier vind je nog meer vakanties naar de Middellandse Zee.

Liever op wintersport? Regel dat ook gewoon meteen dit weekend: Op wintersport in de voorjaarsvakantie.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *