Scheveningen-strand

Lastminute tips voor Pasen

Weet je eigenlijk nog steeds niet precies wat je met Pasen nou wil gaan doen? Wil je er sowieso graag even uit, met of zonder kinderen? Hier vind je een paar leuke Paastips voor wie in Den Haag woont of zin heeft deze kant op te komen.

Paasontbijt of paasbrunch aan het strand

Zowel 1e Paasdag als 2 Paasdag kun je bij verschillende strandtenten lekker paasbrunchen. Bij een aantal kun je zelfs voor ontbijt èn brunch terecht. Ook hebben sommige strandpaviljoens speciale activiteiten voor kinderen. Lees hier mijn nieuwste blog over Pasen in Scheveningen.

Weet je niet waar je moet zijn? Kijk bijvoorbeeld een op de site van De Staat of Zuid, beide aan het Zuiderstrand, ga voor Culpepper op het Zwarte Pad, de Blue Lagoon of Zanzibar in Scheveningen zelf, Habana in Kijkduin of één van de vele andere leuke beachclubs.

Bij sommige strandtenten kun je ook gewoon voor koffie of iets anders terecht (keuze zat als je voor Scheveningen zelf kiest), andere alleen met een reservering.

UPDATE: ook in 2016 hebben deze leuke strandtenten weer iets georganiseerd. Kijk op hun sites of Facebookpagina hoe laat er een paasontbijt of paasbrunch is en wat de kosten zijn. Let op: soms moet je reserveren!

eten-staat-strandtent

Home Made Easter Market

Zowel 5 als 6 april 2015 kun je naar de bekende Home Made Market, maar dan nu helemaal in Paassfeer. In 2015 op het Lange Voorhout. Met uiteraard veel kraampjes met moois, maar ook een zweefmolen en lekkers.

UPDATE: Ook in 2016 is de Home Made Easter Market weer: van zaterdag 26 maart t/m maandag 28 maart (2e Paasdag) op het Plein in Den Haag. Kijk voor meer info op de Facebookpagina

Paasbest!

Lekker eten op een bijzondere plek? Ga zondag 27 maart of maandag 28 maart 2016 naar Paasbest! van Mama Kelly. Twijfel je nog? Lees dan zeker Mama Kelly, daar moet je geweest zijn!

Met kinderen naar Den Haag

Aan het strand is het natuurlijk altijd lekker voor kinderen, maar lees ook: Leuke dingen doen met kinderen in Den Haag. Check zelf wel even wat open is met Pasen.

Meer blogs

Lees ook: Paasontbijt op het strand (Pasen 2018) en Strandtenten op het Noorderstrand van Scheveningen.

vrolijk-pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *