Bite Me! Little Flavors of the World

Bite Me! Little Flavors of the World

Bite Me! heet het. Een klein restaurant met terras op het Anna Paulownaplein in Den Haag, waar je meerdere restaurants en terrassen en een boetiekhotel vindt. Elke keer als ik ‘Little flavors of the world’ zie staan word ik al blij. Het doet verlangen naar verre reizen en culinaire hapjes uit de wereldkeuken. Mmmmm!

Update: Bite Me! bestaat niet meer. Het heet nu Mr. Smith.

Bites uit verschillende landen

Het restaurant zit er al even. Ik was er een paar keer geweest voor een drankje, binnen, in de winter. Wat ook geen straf is, want dit kleine restaurant heeft een gezellig en trendy uiterlijk. Verlekkerd had ik naar de kaart gekeken, met bites uit verschillende landen. De heerlijkste geuren kwamen langs.

Terras op het Anna Paulownaplein

Pas afgelopen dinsdag, een nog redelijk mooie terrasavond, was ik er weer. Ik had met een andere single moeder van school afgesproken even iets te drinken, meteen na het werk. Vrijwel het hele Anna Paulownaplein zat vol. Mensen genoten van een vrije avond. Wij ook. Bij Bite Me!

bite-me-anna-paulowna-plein

Nom nom nom…

We dronken een wijntje, en nog een. Eigenlijk was het zonde om al naar huis te gaan, het was nog zo gezellig. Maar we kregen trek. Toch maar een hapje bestellen? Al die bites op de kaart, het zag er allemaal zo heerlijk uit!

Crispy avocado with sashimi? Fried jalapeños? Nom nom nom…

Wereldhapjes

Ik zag gerechten die me terug deden denken aan verre reizen, aan reizen in Azië, maar ook aan andere landen. De ceviche bracht me terug naar Costa Rica, de papaya salad naar Laos, de springrolls naar Thailand.

springrolls-bite

Bij Bite Me! eet je dus lekker werelds eten, en net weer anders dan anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van duckbreast marinated in port? Piña colada gamba’s with coconut crust? Slow cooked lamb? Of ga je liever voor een quinoa burger of een trio van miniburgers? Een voor- en een hoofdgerecht of gewoon een paar starters. Wat wordt het?

vongole-eten

De gewokte vongole with white wine, garlic, lemon and red pepper waren in elk geval erg lekker. Net als de frietjes met parmezaan en truffelmayo.

friet-denhaag

Bite Me! Leuk om een keer naartoe te gaan dus. Goedkoop is het niet, maar als je met elkaar wat hapjes deelt (het ene gerecht is makkelijker te delen dan het andere, maar als je verliefd bent eet je natuurlijk graag samen van dezelfde truffelrisotto), valt het toch mee.

terras-annapaulownaplein

BiteMe-DenHaag

Even na vijven zaten we op het terras. Pas na elven gingen we weer weg.

Dus… ben je een keer in Den Haag, blijf dan niet hangen in het centrum, maar ontdek ook de andere wijken eens. Wandel vanaf de Grote Kerk door de Prinsestraat en dan langs de Paleistuin richting het Zeeheldenkwartier.

bite-me

Leuke adresjes op het Anna Paulownaplein

Op het Anna Paulownaplein –het gezelligste plein van Den Haag, zoals ze zelf zeggen- vind je behalve Bite Me ook andere hotspots zoals het leuke ROOM en De Kamer Hiernaast, het altijd gezellige Wicked Wines, het vegetarische Hortus en het gastronomische Publique. Hier zie je alle restaurants en terrassen op het Anna Paulownaplein op één site.

Hotel op het Anna Paulownaplein

Je vindt er tevens een boutique hotel dat goede reviews heeft: La Paulowna. (Dit is een affiliate link. Boek je via deze link je hotel dan kost het jou niks extra, maar help je mij een klein beetje, zodat ik leuke plekken kan blijven delen.)

boetiekhotel-denhaag

Ook lekker in Den Haag en omgeving is Mama Kelly. Of bekijk de horeca op De Pier eens. En ken je Mingle Mush al? En de Hofhouse?

Ben je met kinderen dan zijn deze dingen leuk om te doen in Den Haag. Snel plannen dus dat dagje of weekendje. Hier lees je al mijn Den Haag-blogs. En alvast veel plezier!

2 gedachten over “Bite Me! Little Flavors of the World”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven