Hoe was de interrail vakantie? Mijn ervaringen en foto’s!

Hoe was de interrail vakantie? Mijn ervaringen en foto’s!

We zijn terug uit Spanje! Wat een ontzettend mooie reis was het! Via twitter kon je bijna 3 weken meerdere keren per dag live updates zien met foto’s van onze interrailtrip. Omdat niet iedereen twitter heeft (of misschien was je net zelf op vakantie waardoor je de tweets gemist hebt) deel ik de tweets nu in een blog.

Live verhalen en foto’s van de interrail vakantie!

Interrail op de bonnefooi

Nooit eerder kreeg ik zo ontzettend veel reacties naar aanleiding van een reis. Zo leuk was dat! Heel veel mensen vonden het leuk om ons te volgen, juist ook omdat we zonder vast plan met onze rugzakken Spanje rond reisden en ik zelf ook steeds niet wist hoe het verder zou gaan en waar we de nacht erop zouden slapen.

treinstation-sevilla

Interrail als single parent alleen met kinderen

Omdat ik als ouder alleen met de kinderen reisde steunden de reacties me ook. Het gaf me extra kracht om nog meer uit dit mooie avontuur te halen. Ik kreeg reacties van mensen die normaal nooit reageren en die nu zo enthousiast waren. Ook kreeg ik er nieuwe volgers bij en mooie complimenten. Dank jullie wel daarvoor!

Mooie steden en mooie landschappen in Spanje

Spanje was voor mij al bekend terrein, ik ben er heel vaak geweest en ik heb in Barcelona gewoond, en toch heb ik ook weer heel veel nieuwe plekken gezien en intens genoten van de landschappen onderweg. Het feit dat ik deze reis met de kinderen maakte en ik ze juist door interrail kennis kon laten maken met zoveel mooie Spaanse steden in één vakantie, maakte het extra bijzonder. We hebben het heel leuk gehad!

Foto’s Interrail trip

Kijk en geniet mee van onze interrail trip in meer dan 50 tweets met foto’s. De foto’s worden gekgenoeg net wat anders weergegeven dan op twitter zelf, maar wie zelf twitter heeft kan altijd doorklikken om de foto’s groter te zien.

Hoe verder je naar beneden scrollt hoe zuidelijker je komt. Hier zie je het: onze reis vanuit Nederland, via België en Frankrijk, naar het zuiden van Spanje (en weer helemaal terug):

Ervaring interrail

Een verslag over de reis en hoe we het interrailen verder ervaren hebben ben ik nog aan het schrijven, een apart verhaal over de interrail vakantie volgt dus nog, maar uiteraard zullen er ook nog veel afzonderlijke blogs over alle mooie bestemmingen in Spanje volgen.

Update oktober 2018: de blog over Barcelona met kinderen staat online! En Juzcar inmiddels ook! Update februari 2019: de blog over Madrid met kinderen is ook af! En Málaga ook!

Zorg dat je Follow my footprints behalve op Twitter vooral ook op Facebook en Instagram volgt en mis niks!

Wil jij ook op interrail, met of zonder kinderen? Lees hier meer: met de trein reizen in Europa.

11 Comments

  1. Bianca

    Ik heb geen Twitter, Instagram of Facebook…. Ik heb je blog de afgelopen weken steeds weer gecheckt om te kijken hoe het jullie verging…. Vind het zo geweldig nu dan je bericht te kunnen lezen. Jullie hebben’t maar mooi gedaan!!! Wat een reis, mooi en intensief. Ben jaloers-:)

  2. Kelly

    Ik vind dit echt zo’n toffe trip. Heel gaaf dat je dit met de kinderen gedaan hebt. Ik wil ook nog steeds een keer interrailen. Het gaat steeds meer kriebelen en helemaal door deze berichten 🙂

  3. Iris

    Door onderzoek te doen naar Interrailen kwam ik toevallig deze blog tegen. En amai, ik heb al zoveel zin om meteen te vertrekken, maar wacht toch nog even tot Corona toch grotendeels is uitgeroeid. Hopelijk lukt het in september. Jullie reis zag er super uit! Bedankt om je ervaringen te delen, ook al is het dan al even geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.