New Years Eve op de Ocean Diva in Amsterdam

New Years Eve op de Ocean Diva in Amsterdam

Te midden van party people, vuurwerk, wensballonnen en immense cruiseschepen ging ik vannacht varend over het IJ het nieuwe jaar in. Ik vierde New Years Eve op de Ocean Diva in Amsterdam. Om vervolgens urenlang te dansen, tijdens een feest van Hed Kandi. Feesten die je niet alleen in Amsterdam maar ook op Ibiza, in Barcelona, Londen en zelfs Tokio en Las Vegas ziet.

We scheepten in in Amsterdam Noord, voeren tussen half 12 en half 2 over het IJ, langs de NDSM-werf, de Houthavens, de Westelijke eilanden, het Bimhuis, het Muziekgebouw aan het IJ, langs Eye en het Centraal Station om vervolgens steeds dichter bij de Oosterdokskade te komen waar het nationaal aftelmoment was. Daar kregen wij op de boot niks van mee, maar het vuurwerk in de verte zagen we wel.

ocean-diva-hedkandi
Inschepen…
hed-kandi-nye
Langzaam loopt het vol.
ocean-diva-oudejaarsavond
Bijna 12 uur. Let’s go outside.
oud-nieuw-amsterdam-boot
Het eerste vuurwerk…
amsterdam-centraal-oudejaarsavond
Langs Amsterdam Centraal.
vuurwerk-amsterdam
Happy New Year!
princess-seaways-amsterdam
Wow, wat een mega cruiseschepen varen er voorbij.
vuurwerk-cruiseschip
En nog meer siervuurwerk.
dfds-seaways-new-years-eve
Ik vind onze boot leuker.
feest-boot
Toch wel heel leuk om mee te maken…
feest-nye-oceandiva
De sfeer buiten op de boot. En hé, daar is het Muziekgebouw aan het IJ.
queen-victoria-cruise
Wel een machtig gezicht die Queen Victoria.
hedkandi-party
Let’s dance!

Buiten op het dek was het koud, maar gelukkig droog. Na het 12:00u-moment en het vuurwerk konden we ons dus mooi weer warm dansen op de dansvloer. Er waren diverse DJ’s en shows en het feest op de Ocean Diva ging nog uren door.

Zelf was ik nooit eerder op een feest van Hed Kandi geweest en het was niet helemaal het publiek dat we verwacht hadden, vooral ook een tikkeltje jong, maar toch was het leuk. Hier nog een paar foto’s, ook van de grote cruiseschepen die voorbij kwamen:

oud-nieuw-amsterdam oudejaarsavond-amsterdam

Alle foto’s heb ik met mijn iPhone genomen. Van het feest binnen heb ik niet veel foto’s. Toen heb ik gewoon lekker gedanst.

Om het jaar ben ik zonder kinderen met Oud & Nieuw en dan vind ik het leuk om naar een feestje te gaan. Twee jaar geleden vierde ik Oudejaarsavond op een feest in het buitenland. Dit jaar had ik o.a. Rome, Nice en Tel Aviv overwogen, maar qua kosten lukte dat niet; toen ik het nieuws net hoorde was ik blij niet voor Tel Aviv gekozen te hebben.

Volgend jaar zijn mijn kleine schatten weer lekker bij mij en dan vind ik het ook weer heerlijk om het gezellig thuis met ze te vieren.

Happy New Year!

Hoe was jouw Oud & Nieuw? Heb jij 2015 mooi afgesloten?

3 gedachten over “New Years Eve op de Ocean Diva in Amsterdam”

  1. Wat een gaaf oud en nieuw! Gelukkig nieuwjaar en dat je maar veel mooie momenten in binnen- en buitenland tegemoet gaat! Wij vierden oud en nieuw in Rajasthan met traditionele muziek van 3 zigeuners die voor de gelegenheid waren uitgenodigd op “ons” kasteel, ook apart 🙂

  2. Gelukkig Nieuwjaar! Leuk om over je ervaringen op zo’n feest/schip te lezen! Ik ben nog op zoek naar iets speciaals voor oud & nieuw volgend jaar dus wie weet. Ben wel benieuwd of ik misselijk zou worden van het varen, maar ik denk dat het meevalt 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven