Onderweg naar Overijssel met de kinderen

Onderweg naar Overijssel met de kinderen

Als je dit leest zijn we onderweg naar Overijssel. Van onze eerste minivakantie zijn we inmiddels weer thuis, daarover vertel ik binnenkort uiteraard nog meer (update: hier lees je m’n eerste blog erover), maar inmiddels staat de tweede minivakantie alweer voor de deur.

Naar Overijssel

Deze keer niet in Gelderland, waar ons vorige tripje naartoe ging, maar Overijssel, waar ik overigens ook pas nog was voor Giethoorn en de Weerribben-Wieden. Allemaal blogs die ik bijna af had, maar wat ik -om diverse redenen- net niet meer af kreeg.

Reizen met mondkapje

Met het OV is reizen door Nederland nog best een hele onderneming, maar we komen er wel. Vorige keer verliep de terugweg eigenlijk super voorspoedig; deze keer zit ik alleen een beetje met de laatste kilometers. Mijn zoon hoeft overigens nog geen mondkapje op.

Houten huisje aan het water

Hoe dan ook, op de plek waar we nu naartoe gaan zitten we weer in een erg leuk houten huisje, aan het water! Wederom één die ik een tijd terug al ontdekt had en waar mijn oog nu door een boomhut weer op viel. Toen ik verder keek zag ik dat ze ook een cottage hebben die ik 2 jaar geleden ook al via een andere boekingssite had gevonden. Ik mocht toen ergens verblijven en koos deze uit, maar die mocht dan weer net niet.

Cottage in Overijssel

Ik vond het er echter zo fijn uitzien dat ik het nu gewoon zelf boekte: een Regge Cottage op vakantiepark Mölke. Je vindt deze leuke cottage aan de Regge bij de glamping accommodatie. En ja, varen gaan we ook!

Vakantiepark Mölke

Hoogseizoen in Nederland

Goedkoop is het niet, maar wil je iets bijzonders of unieks in Nederland in het hoogseizoen dan kost het nu eenmaal wat. Wederom gaan we daarom maar voor 3 nachten, maar ik was al lang blij dat het nog kon!

Landelijk uitzicht

Voor het park op zich doe ik het niet eens, hoewel dat voor kinderen natuurlijk wel altijd leuk is, maar ik boekte het echt vanwege de ligging van ons huisje. Ik verheug me in elk geval ontzettend op het landelijke uitzicht vanuit de cottage.

Nog meer doen in Nederland

De weken erna zijn we gewoon thuis en als de kinderen de laatste drie weken naar hun vader gaan heb ik -tussen het gewone werken door- ook nog wel wat plannetjes, maar daarover later meer.
Nu eerst op naar Overijssel!

Jij ook een fijne vakantie!

1 gedachte over “Onderweg naar Overijssel met de kinderen”

  1. Geniet er van.
    Overijssel is een mooie provincie.
    Ik houd zelf erg van de Weeribben, Noord West Overijssel. Alsof de tijd heeft stilgestaan.
    Groet en een fijne zomer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven