Paarse reisfoto’s op Paarse Vrijdag

Paarse reisfoto’s op Paarse Vrijdag

Het is Paarse Vrijdag. In plaats van paars dragen deel ik vandaag paarse reisfoto’s. Meer dan 80 foto’s met iets paars erop, op reis gemaakt, of gewoon in Nederland.

Wat is Paarse Vrijdag?

Paarse Vrijdag is een dag waarop middelbare scholieren en studenten paarse kleding dragen op school om zo hun steun te betuigen en solidariteit te tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders.

Wanneer is het Paarse Vrijdag?

Sinds 2010 wordt in Nederland elk jaar op de tweede vrijdag van de maand Paarse Vrijdag gevierd. Nou ja, ‘gevierd’, het is helaas nog steeds nodig. Dit jaar is het op vrijdag 14 december 2018. Vandaag dus.

Paarse foto’s

Een mooie gelegenheid om paarse foto’s te delen. Ik maakte ze in heel veel verschillende landen. Van Frankrijk, Spanje en Italië tot Griekenland en Turkije. Van Jordanië tot Thailand, en van Bali tot Amsterdam. Van paars in de natuur tot paars op een muur. Met soms een zweempje roze of iets anders.

Het zijn er meer dan 80! En dan heb ik niet eens al m’n mapjes doorgespit. De kleine foto’s hieronder stonden allemaal op mijn telefoon (waar 25.000 foto’s op staan. ;-)).

paarse-vrijdag paarse-reisfoto's paarse-reisfotos paarse-reisfotos paarse-reisfoto's paarse-reisfoto's paarse-foto's-reizen paarse-foto's paarse-foto's paarse-foto's paarse-foto's paarse-foto's paarse-foto's paarse-foto paarse-foto paarse-foto paarse-foto paarse-foto  paars

paars

Zakynthos:

uitzicht-Zakynthos

Zuid-Spanje:

spanje-follow-my-footprints

Turkije:

lycische-kust-turkije

De Keukenhof:

paarse-tulpen

Mangosteen op Bali:

paarse-vrucht-bali

Burano in Italië:

paars-huis

Bollenvelden vanuit de trein:

paarse-bollenvelden

Museum in Porto:

museum-porto

Ronde aubergines op Sicilië:

aubergine-sicilie

Ice Expo in Scheveningen:

ice-expo-scheveningen

Amsterdam:

amsterdam-paarse-vrijdag

Meer kleurrijke foto’s

Kleurrijke plekken

Er zijn zoveel kleurrijke plekken op de wereld. Kijk maar eens naar Villajoyosa, BuranoCinque TerreMarsaxlokk, Popeye Village, VenetiëAlicanteFrejus, Porto, Sardinië en Tunesië.

1 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *