Playmobil wintersport: skihut, skischool en skiërs

Playmobil wintersport: skihut, skischool en skiërs

In de serie Family Fun van Playmobil is er iets nieuws bijgekomen: Playmobil wintersport! Wat leuk! Een skihut, skiërs, snowboarders, een skiklasje met kindjes op ski’s, een sneeuwscooter, wintersporters met een snowtube, een 4×4 auto met dakkoffer en Playmobilpoppetjes die een sneeuwballengevecht houden. Allemaal nieuw speelgoed van Playmobil, helemaal in het thema winter, bergen en wintersport.

Zoek je dus nog speelgoedtips? Veel kinderen vinden Playmobil leuk!

Speelgoed algemeen

Playmobil Family Fun Wintersport

Eerder verzamelde ik al eens heel veel Playmobil cadeaus met het thema reizen en vakantie (daar vind je dus ook echt al veel leuke tips!), maar er komen steeds weer leuke nieuwe dingen bij. In oktober 2017 kwam ‘Playmobil Wintersport’ uit. Playmobil Ski bestond vroeger al wel, maar dit is allemaal nieuw.

familyfun-wintersport-skihut

Goedkoop wintersport-Playmobil kopen

Hieronder laat ik zo niet alleen zien wat er allemaal in deze serie te krijgen is, maar ik vertel je ook waar je het het beste kunt kopen. De prijzen verschillen namelijk erg! Vaak scheelt het wel 5 euro per cadeau en soms nog meer! Als je 10 cadeaus koopt is dat toch een enorm bedrag!

Vaak scheelt het 5 euro per cadeau!

Bestellen bij speelgoedwinkels of Bol.com

Wil je iets uit de Playmobil wintersport serie kopen kijk dan dus even goed voor welke prijs je het waar kunt krijgen. Momenteel is Bol.com voor de meeste Playmobilcadeaus voordeliger dan de bekende speelgoedzaken. Dit is echter niet altijd zo! Vergelijk dus zelf!

Playmobil-wintersport-skiers-9282

‘Skilesje spelen’ met Playmobil

Hoe dan ook, mijn dochter was meteen superenthousiast over de skiërtjes. Niet zo zeer de volwassen figuurtjes maar juist de kleine playmobilpopjes op ski’s vond ze zó leuk.

‘Ohhhh, daar wil ik skilesje mee spelen!’

Van haar zakgeld kocht ze de doos met het skischooltje: een beer op ski’s met twee kindjes op ski’s erbij, en iets om onderdoor te skiën. Het pak van de beer kan ook uit, dan is het een gewoon mannetje. Wil je het ook hebben? Het is Playmobildoosje nummer 9282: skischool.

playmobil-skiers

Een skipiste maken in huis

Natuurlijk is het leuk om er straks écht mee in de sneeuw te spelen (op wintersport of in Nederland), maar je kunt ook super eenvoudig zelf een sneeuwlandschap creëren. Ja, echt, een skipiste heb je zo gemaakt. Vorm bergen van een dekbed, kussens of een witte deken of fabriceer iets van papier-maché.

Tip: pak een dekbed en je hebt in no time een skipiste in huis.

beer-op-ski's-playmobil

Playmobil wintersporters

Behalve het leuke skischooltje van Playmobil zijn er nog meer doosjes met wintersporters. Het aantal wintersporters dat erin zit verschilt per doosje. In nr 9286 zitten 3 verschillende wintersporters en het kost maar 9,99 euro. Er zit een skiër, een snowboader en een playmobilpopje op een snowtube in.

Tip: koop je nummer 9286 dan heb je 3 wintersporters voor maar 9,99!

playmobil-wintersportvakantie

Kleine Playmobildoosjes met skiërs

Daarnaast zijn er ook nog enkele kleinere doosjes met losse skiërs: een alpine skiër (nr 9288), een biatlete (nr 9287) en een skiër op snowblades (nr 9284). Gek genoeg zijn deze doosjes bij Bol.com momenteel nog relatief duur (9,99 of soms nog meer). Je kunt ze op dit moment voordeliger krijgen als je gewoon naar de winkel gaat.

playmobil-9284-9287-9288

Bij Intertoys zag ik ze voor de helft van de prijs: slechts 4,99. Bij Toys’R’Us zelfs voor maar 3,99. Bij Intertoys online kost nr 9287 juist wel weer veel; nu zelfs 11,40 euro, maar 9284 en 9288 maar 4,99.Tip: vergelijk prijzen, het kan de helft schelen!

skiers-playmobil

Playmobil skihut

Ook zag mijn dochter deze leuke skihut van Playmobil: nr 9280. Een chalet in de sneeuw met skiërs erbij. Die ging meteen op het verlanglijstje. Staat de skihut ook op het verlanglijstje van jouw (klein)kind? Dan is het goed te weten dat je bij Bart Smit dit weekend 58,49 betaalt, als je ‘m online bestelt, en vanaf maandag 64,99. Bij Bol is hij goedkoper; daar kost de skihut tijdelijk 54,99.

Wil je de skihut kopen? Wees dan snel. Deze is nu extra laag geprijsd!

playmobil-wintersport-skihut

Playmobil 4×4 met dakkoffer

De 4×4 auto met dakkoffer (nr 9281) is oo leuk. Daar zit een moeder op ski’s en een kleine snowboarder bij. Deze kost nu 19,99 bij Bol.com. Bij Intertoys betaal je meer.

Ook de 4×4 is nu dus extra laag geprijsd!

9281-9282-skischool

Sneewscooter

Ook is er nog een gele sneeuwscooter. Dit is nr 9285. Bij Bol zie ik deze sneeuwscooter momenteel niet. Wel een andere sneeuwscooter: nr 9058 (de oranje hieronder).

playmobil-action-sneeuw

Speelgoed algemeen

9285-sneeuwscooter

En hier een sneeuwruimer (pistenbully):

Bergbeklimmers met een berghut

In een andere serie, namelijk Playmobil Action, vind je ook nog een berghut met bergbeklimmers die een bergwand beklimmen. Deze bergbeklimmers met berghut vond mijn zoon wel leuk. Het is nr 9126.

playmobil=9126-bergbeklimmers-berghut

Poolexpeditie

Zelf viel mijn oog vorig jaar al op dit hoofdkwartier van de Poolexpeditie, ook uit de serie Playmobil Action. Wie weet ken jij iemand die dit misschien wel als cadeau wil krijgen. Het betreft Playmobil doosje nr 9055 en kost 39,99 bij Intertoys, 35,99 bij Bart Smit en 34,90 bij Bol.com.

Ook in dit geval is Bol.com dus weer het voordeligst!

Outlet
playmobil-poolexpeditie

Playmobil voor kinderen vanaf 10 jaar

Op de meeste Playmobil cadeaus die ik noemde staat tot 10 jaar. Mijn 10-jarige dochter is het daar helemaal niet mee eens! Zij speelt al jaren met heel veel plezier met Playmobil, elke dag, altijd weer. En nog steeds! Denk dus niet ‘O, er staat tot 10 jaar, dan maar niet’. Laat ze lekker spelen!

Playmobil is hoe dan ook altijd een superleuk cadeau. Voor nu, voor sinterklaas of kerst, maar ook voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid. Hier vind je bijna alles van Playmobil: van Family Fun tot Summer Fun.

Playmobil brochure 2017 en 2018

Mijn kinderen van 8 en 10 kunnen oneindig in de Playmobil-brochures bladeren. De nieuwste Playmobilgids -waar 2017/2018 op staat- loopt tot januari 2018. Je kunt ‘m ophalen bij speelgoedwinkels. Dit hieronder is die van 2017.

playmobil-gids-2017

Playmobil zomervakanties, campings, country holidays, cruises en verre reizen

Lees ook zeker de andere blog die ik over Playmobil schreef: de ultieme Playmobil verlanglijst voor kleine reizigers. Hierin vind je nog veel meer Playmobil met het thema vakantie.

playmobil-reizen

Playmobil online kopen

Er zijn uiteraard nog meer online aanbieders van speelgoed. Ik ga ze niet allemaal noemen, maar ik wilde je wel even laten zien dat het dus behoorlijk kan verschillen, zeker als je veel in 1x koopt.

Online prijzen kunnen in de loop van de tijd echter veranderen. Net als prijzen in winkels. Soms gelden tijdelijke acties. De prijzen hierboven kunnen hoger worden maar ook lager.

playmobil-sneeuw-family-fun

Blogs over wintersport

Heb je na het zien van deze Playmobil spontaan zin gekregen om een wintersportvakantie te boeken? Bekijk dan deze blogs: 50 redenen om op wintersport te gaan (je krijgt er meteen zin van!), Bijzonder wintersporthotel in de Franse AlpenMet kinderen op wintersport in de voorjaarsvakantie en meer blogs. Liever zon? Kijk dan hier en boek alvast iets voor de zomer van 2018!

playmobil-skischooltje

Als je iets koopt via mijn blog…

Bestel je iets via een Bol.com-link dan krijg ik een kleine commissie. Voor jou maakt het echter niks uit of je rechtstreeks naar Bol.com gaat of via mij, dus fijn als je het via een link in dit blog doet. Je kunt dan ook meteen al je andere Sinterklaas- of kerst-cadeaus bestellen, een reisgids voor je volgende trip, gewoon een mooi boek of bestseller, een koffer of voor mijn part een nieuwe tv of laptop. Of wintersportkleding natuurlijk. 

Computer algemeen

1 gedachte over “Playmobil wintersport: skihut, skischool en skiërs”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven