De Pier in Scheveningen op een mooie dag

De Pier in Scheveningen op een mooie dag

Het was zomaar een heel mooie voorjaarsdag in Scheveningen. Op de terrassen was amper nog een plekje vrij. Mensen picknickten op het strand en waagden zich zelfs al op blote voeten in zee. Ik wandelde, ademde en keek. En ik prees mezelf voor de duizendste keer gelukkig dat ik hier gewoon naartoe kon fietsen. Alsof je altijd een minivakantie binnen handbereik hebt.

Ik was weliswaar in mijn eentje, maar dat was ook wel eens lekker. De zon op mijn huid, even ‘niks’ aan mijn hoofd. Gewoon genieten. Ontstressen. En foto’s maken, tot ik de zon in de zee zag zakken. Kijk die kleuren! Dat licht! Puur en onbewerkt, onwerkelijk mooi. De Pier in Scheveningen. Of je hem nou mooi vindt of lelijk, het blijft een fotogenieke plek. Zelfs de Noordzee leek even turkoois…

De Pier Scheveningen foto Denise Miltenburg

Onder de Pier in Scheveningen

Nieuwe Pier van Scheveningen

De plannen voor de nieuwe Pier van Scheveningen krijgen overigens steeds duidelijker vorm. De werkzaamheden zijn al in volle gang. Ben jij benieuwd wat er komt? Meer over de ontwikkelingen lees je binnenkort hier.

UPDATE 2016: de vernieuwde Pier van Scheveningen.

UPDATE 2016: trendy horeca op de Pier.

UPDATE: je kunt nu ook overnachten op de Pier.

Mocht je vandaag de kans hebben naar het strand te gaan (je bent een middagje vrij, of je woont in de buurt), ga dan lekker even.

Zon, zee en buiten zijn doen altijd goed!

Misschien ga ik aan het eind van de dag of vanavond ook wel even. Lekker mijn hoofd leeg maken. En vitamine D opdoen. Ik krijg de laatste tijd de boel namelijk niet meer voorelkaar en neem te weinig rust, dus om heel eerlijk te zijn: ik ben er zelf ook héél erg aan toe.

Waar in Nederland (of België, of waar je dan ook woont) ga jij het liefst naar het strand?

8 gedachten over “De Pier in Scheveningen op een mooie dag”

  1. Ik ben heel benieuwd wat de plannen voor de pier gaan worden…..afbreken zou iig heel zonde zijn vind ik.

  2. Mooie foto’s Denise! Ik ga het liefst naar Vlugtenburg of Hoek van Holland. Het ligt eraan wat ik ga doen. Echt strandhangen en zwemmen het liefst op Vlugtenburg en terrasjes hoppen in Hoek van Holland. 

  3. Sieds | Sieds My Travels

    Prachtige foto’s! Ik woon in het noorden des lands en ga vaak op zondag naar Lauwersoog, lekker wandelen op de dijk en zomers naar het strand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven