Beyond-borders-travel-blogging

Blogs, destinations & social media

This is an old blog. Please check my new blogs (click!) and my best travel pictures (click!) of beautiful destinations (click).

If you want to contact me because of my work as a travelblogger go to Contact. You can find the numbers of my blog here: travel partners & blog statistics.

Travel event in Amsterdam

Onlangs twitterde ik ‘Ik hou van Den Haag, maar Amsterdam, wat ben je mooi!’ Ik was voor een event in Amsterdam, in verband met de lancering van de website van een nieuwe reisorganisatie. Ook al ben ik er natuurlijk vaak geweest, het blijft een mooie stad, zelfs het supertoeristische deel.

Met m’n iPhone maakte ik deze typische Amsterdam-foto’s:

Amsterdam-Rokin

Op het Rokin.

amsterdam-gracht

En op het Damrak, met zicht op de grachtenpanden.

Beyond Borders

Vanavond ben ik er weer. Niet in het centrum, maar daarbuiten. In de buurt van de Amsterdam Arena, de Ziggo Dome en metrostation Strandvliet. Samen met een heleboel andere reisbloggers ben ik uitgenodigd voor ‘Beyond Borders, next level travel blogging’, een event bij Endemol, in samenwerking met Verkeersbureaus.info en Travel Writers Manifest. Leuk!

Social media en SEO

Met de presentaties die op het programma staan -o.a. over social media en SEO, en vast nog meer interessants!- wordt het hopelijk een inspirerende en leerzame dag. En daarnaast is netwerken niet alleen nuttig, maar ook gezellig natuurlijk, want er komen weer heel veel andere reisbloggers, waarvan ik er inmiddels een heleboel ken.

Onbekende bloggers

Soms weet ik bijna niet eens meer wie ik nou waar al een keer gezien heb, of ik ken iemand alleen van blognaam (net zoals mensen mij ‘Eventjes’ noemen, of ‘Ja, jij bent van Follow my footprints’). Het is ook altijd weer leuk om nieuwe of (mij) minder bekende bloggers te leren kennen.

Destination marketing

Een ander event dat trouwens vandaag en morgen in Amsterdam plaatsvindt is SoMeTourism, oftewel SoMeT Europe, een grote internationale conferentie over destination marketing en social media. Voor destination marketeers dus eigenlijk, maar ook superinteressant volgens mij. Ik zag het programma op de website. Tja, eigenlijk komt het bij travelbloggen allemaal samen: destinatie marketing èn sociale media.

En nu opschieten, anders mis ik straks dat hele event.

Op naar Amsterdam!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *