Blogs en bestemmingen op reisblog Follow My Footprints

Blogs en bestemmingen op reisblog Follow My Footprints

Blogs, bestemmingen en sociale media. Voor mij als reisblogger horen ze bijelkaar. Op Follow My Footprints publiceer ik blogs over bestemmingen en deel die reisblogs vervolgens op sociale media. In dit blog laat ik je zien waar ik zoal over schrijf, wat de thema’s van mijn blog zijn, welke bestemmingen je hier kunt vinden en op welke sociale media je nog meer kunt kijken als je graag reisfoto’s en reisposts ziet.

Blogs Follow My Footprints

Eerst iets over de blogs. Op Follow My Footprints lees je altijd zeer uitgebreide blogs. Reisblogs met veel waardevolle informatie, geschreven uit eigen ervaring en voorzien van veel foto’s. Daar ben ik uniek in. Ik heb een hekel aan websites die even snel een top 5-lijstje maken zonder ergens zelf geweest te zijn en met bovendien stockfoto’s erbij. Dit soort reiswebsites en reisblogs zie je veel en vaak schrijft de een de ander over. Daar ben ik geen reisblogger voor geworden! Ik deel graag tips naar aanleiding van mijn eigen reizen, zodat je echt weet wat je ergens kunt verwachten. Gelukkig wordt dat door veel lezers erg gewaardeerd!

Bij hoge uitzondering maak ik wel eens een blog over een plek waar ik nog niet geweest ben, maar het gros van de blogs schreef ik omdat ik de betreffende plekken zelf ontdekt heb. Dat is natuurlijk het leukst! Hieronder zie je een mooi strandje met superhelder water op het eilandje Suluada tijdens mijn vakantie in Kemer met de kinderen in Turkije. De foto daaronder maakte ik in mei van het mooie landschap in Andalusië, vlakbij het dorpje Ardales

reisblog

Kristalhelder water in Turkije en het mooie landschap van Andalusië.

andalusie

Thema’s Follow My Footprints

De thema’s die je op Followmyfootprints.nl ziet zijn niet alleen zon, zee en strand, maar zeker ook rondreizen en roadtrips, natuur en mooie plekken ontdekken. Dat kan in een stad zijn, maar ook op een mooi eiland of ergens in een ruig gebied. Bekende plekken én onbekende plekken. Wandelen, lekker eten, bezienswaardigheden bezoeken, verrast worden door het lokale leven, op een bijzonder plekje verblijven of ergens met mooi uitzicht, daar hou ik van! En jij denk ik ook. Toch? Via de thema’s op m’n blog kun je kijken wat je aanspreekt en verder zoeken naar bestemmingen met mooie stranden, plekken met een mooie natuur, leuke citytrips of bestemmingstips voor reizen met kinderen. Van street art tot beach clubs, je vindt het op Follow My Footprints!

Sinds de complete make-over van Follow My Footprints zijn de thema’s beter te vinden. Kijk ook zeker eens op een computer in plaats van een telefoon, dan zie je de mooie ’themastroken’ op de homepage beter: natuur, stranden, citytrips, bijzondere overnachtingen en reizen met kinderen.

Op de foto hieronder zie je de zonsondergang bij het leuke kleinschalige Arubiana Inn. Ook deze foto maakte ik uiteraard zelf.

kleinschalig hotel aruba

Bestemmingen Follow My Footprints

De belangrijkste bestemmingen op reisblog Follow My Footprints zijn Zuid-Europa en de landen rond de Middellandse Zee. Hier weet ik het meest over en hier kom ik het vaakst. Ook mijn studie sluit hier helemaal op aan, ik heb namelijk Mediterrane Studies gestudeerd. In landen als Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland ben ik dan ook al ontzéttend vaak geweest en valt nog zoveel te ontdekken! Mijn favoriete landen zijn Spanje, Italië en Griekenland, maar ook Portugal en Turkije vind ik heerlijke vakantielanden!

Buiten Europa ben ik ook al tientallen malen geweest. Favoriet is Zuidoost-Azië, ik heb heel veel kennis van Thailand, maar ik kom ook graag in het Midden-Oosten of in de Cariben. Omdat ik echter niet altijd weg kan zijn en jij het waarschijnlijk ook leuk vindt om ook in eigen land af en toe iets te ondernemen deel ik op mijn blog ook tips in Nederland en België.

Ik inspireer je graag met alle mooie plekken op mijn blog, ver weg en dichterbij. Hieronder zie je het kleurrijke Cinque Terre waar ik afgelopen winter voor de tweede keer was. Ik maakte de foto in januari! Wil je er ook naartoe? Dit is Manarola.

reisblogs follow my footprints

Follow My Footprints op sociale media

Uiteraard kun je Follow My Footprints ook op sociale media vinden. Via de icoontjes rechtsboven zie je mijn Facebook, X (Twitter) en Instagram-account. Leuk als je me daar volgt! Op X ben ik het meest actief, zowel zakelijk als privé, op Facebook deel ik mijn blogs altijd en regelmatig reeksen foto’s van een plek die ik net bezocht heb, en op Instagram kun je uiteraard ook foto’s bekijken of je laten inspireren door de stories die ik maak. Je kunt die ook altijd nog terugzien via de highlights (de rondjes) op m’n Instagramaccount. Check bijvoorbeeld de stories van Rhodos, Wallonië, Aruba, Turkije, Kreta, Spanje of Italië eens. Veel kijkplezier!

Ben je nog op zoek naar een vakantie voor deze zomer? Lees De mooiste eilanden van Europa, Vakantie op 2 a 3 uur vliegen of Reisblogs, reistips en reisinspiratie

Het blog dat hier oorspronkelijk stond was niet meer relevant en heb ik verwijderd. Het ging over een travelblogger-event in Amsterdam en over sociale media. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven