kinderen-schiphol

Follow my footprints is terug!

Privé was augustus een heftige maand. En dus las je even geen nieuwe blogs. Daar baalde ik van, juist omdat juli zo’n goede maand was geweest qua bezoekers en ik nog zoveel ideeën voor mooie nieuwe blogposts had (en heb), maar het was even niet anders. Veel blogs waren vooral in de zomer relevant, en straks in de herfst of winter minder, maar wat van belang is zal ik alsnog plaatsen.

Er speelde echter even iets té ingrijpends. Hoe graag ik dat ook delen wil, erover bloggen was (en is) niet verstandig. Ook nu is het nog niet voorbij, soepel zal het nooit gaan, maar ondanks dat ik merk dat de hele situatie (in combinatie met het alleenstaande ouderschap én het zelfstandig ondernemerschap) bergen energie kost, houd ik me staande. Mij krijg je niet klein!

Het leuke nieuws is in elk geval dat ik aan het eind van de vakantie nog wél 6 daagjes met de kinderen lastminute naar Turkije ben geweest! Even afstand van alles en volle aandacht voor mijn schatten. Daar hebben we van genoten! Uiteraard wil ik ook daar nog verschillende blogs over schrijven en vooral foto’s van posten. Ik kan niet wachten!

Follow my footprints is terug!

Hier zie je alvast een blog over de vliegreis met kinderen naar Turkije en hieronder een ultrakort filmpje van onze voetstappen op het vliegveld van Dalaman.

Follow these footprints!

2 gedachten over “Follow my footprints is terug!

  1. Frederique

    Hi Denise,

    Heel herkenbaar helaas. Voor mij en de kids zijn juli en augustus heel zwaar geweest en daardoor is onze blog (van de kids en mij) op een laag pitje (heeeel laag pitje) komen te staan. Gelukkig ook hier er ’tussenuit kunnen knijpen’ (naar Frankrijk). Afstand is fijn!! Meerdere keren heb ik op het punt gestaan om erover te schrijven op de blog, om het uit te leggen maar ook bij ons was dat even niet verstandig. Gelukkig breken nu weer mooiere tijden aan hier en ik hoop dus ook voor jou want ik lees je graag! Succes met alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *