Met kinderen naar Egypte (filmpjes!)

Met kinderen naar Egypte (filmpjes!)

Met de kinderen naar Egypte. Ik deed het in 2014 in de meivakantie. Als moeder alleen. En dat ging prima. We zaten op één plek, in het leuke plaatsje El Gouna, maar natuurlijk hebben we ook het een en ander gezien. Een van de leukste dingen van reizen vind ik altijd het onderweg zijn. In vliegtuig, bus of trein, in tuktuk of transferbus. Ja, zelfs in een semi-onderzeeër!

Vakantie met kinderen in Egypte (filmpjes!)

Je ziet het hier: 5 korte, onbewerkte filmpjes die ik maakte van momenten onderweg, met de kinderen in Egypte. Met z’n drietjes voelt dat zo fijn. Stoer en geweldig tegelijk! Ik genoot ervan, en de kinderen ook! Het zijn geen vlogs (ik ben geen vlogger), maar een korte indruk krijg je wel.

In de tuktuk…

Op de boot…

Onder water in de semi-onderzeeër…

In de bus…

Tijdens de take off voor de terugreis…

Reizen met kinderen, dubbel leuk!

Ook met kinderen naar Egypte?

El Gouna is een aanrader! Ik verbleef met de kinderen in Panorama Bungalows in El Gouna. De foto’s zie je hier. En in deze blogpost lees je meer over El Gouna zelf: El Gouna, een relaxte badplaats aan de Rode Zee.

Reisorganisaties die El Gouna aanbieden:
TUI
De Vakantiediscounter
Stip Reizen
Sunweb
Egypte.nl

Meer verre reizen met kinderen

Wil je ècht ver weg met de kinderen? Denk dan ook eens aan Thailand.

Ben je net als ik alleenstaande ouder maar wil je liever niet in je eentje met je kinderen op reis? Lees dan deze blog over single parent vakanties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *