Live!

Inhoudsopgave

Live!

De zon schijnt, de lucht is blauw… een mooie dag om live te gaan! Eindelijk! Klaar was ik nog niet, maar ja, wanneer ben je dat wel? Regelmatig vroegen mensen hoe het nou met Follow my footprints stond en kreeg ik de indruk dat ze dachten dat mijn blog er nooit meer zou komen. Nou, mooi wel dus. Want hier is hij! Ineens. En hij is mooi. Toch? Ik ben zelf in elk geval superenthousiast!

Hoe vaker je komt, hoe leuker het wordt, er komen namelijk steeds meer mooie plekken, foto’s  en ontdekkingen bij. Ik heb al veel op de planning staan. Aan ideeën namelijk geen gebrek. Ik kom óm in de ideeën. Maar tijd hè, tijd. Dat blijft een lastig punt, ook op een dag als vandaag weer. En toch, ik ga ervoor! En laten we eerlijk zijn: 15-02-2015 is bést een mooie begindatum.

Hou je van zon, warmte, lekker eten en couleur locale? Dan zit je goed! De focus van Follow my footprints ligt namelijk op ZONNIGE bestemmingen, dus vooral ZUID-EUROPA, NOORD-AFRIKA en het MIDDEN-OOSTEN, en ook wat verder weg, van de Azoren tot AZIË. Maar ook Den Haag en andere plekken in Nederland komen aan bod.

De komende tijd lees je alles over de mooiste steden, stranden en streken, rond de MIDDELLANDSE ZEE & beyond. Ontdek, geniet, proef & (be)leef! Of je nou een twintiger bent zonder kids, een dertiger mét kinderen of (net als ik) een 40+ single (parent), solo reizend of samen, volg mijn voetsporen en laat je verrassen!

Follow my footprints… voor mooie plekken, bijzondere hotels, heerlijke adresjes en leuke dingen om te doen. Van de Mediterranée tot ietsje verder over zee.

Goed, het is zover. Met speciale dank aan Helga de Waal van jt design.

De kopfoto van de footprints in het zand die je net bij het stukje zag maakte ik lang geleden in Sri Lanka. En de credits van het filmpje gaan naar Gert Jaap Wiegers, die ik een keer op het strand ontmoette en spontaan dit filmpje maakte. Het bewerken heb ik zelf gedaan, ook al heb ik daar nog totaal geen verstand van.

De foto van mij rechtsboven op mijn blog is gemaakt door lieve vriendin Josefien, net als de foto van mij met de reistrolley, op de Over mij-pagina.

Lees lekker alvast een paar stukken, kijk foto’s, doe ideeën op. Laat je even weten wat je eerste indruk is? Ook vind ik het leuk als je hieronder vertelt waar je me van kent. En zo niet, hoe je hier terecht bent gekomen.

En vergeet vooral niet even op je favoriete social media buttons te klikken, rechtsboven op de site of in de sidebalk. Als je me overal volgt kún je haast niks missen. En lekker delen die boel hè; misschien vinden je vrienden, familie of volgers Follow my footprints ook wel leuk. 😉

Welkom in elk geval! En alvast een hele goeie reis!

Denise Miltenburg

43 gedachten over “Live!”

 1. Een prachtige dag om live te gaan Denise. De zon schijnt en ik ben vandaag 40 geworden. Gefeliciteerd en veel succes met je website.

 2. Lieve Denise, ik ben trots op je! Je site ziet er geweldig uit en ik weet zeker dat het nóg beter wordt met alle ideeën en gedachten die je nog in je hebt. Keep up the good work!

 3. Denise, gefeliciteerd! Ik zit op een zonnige bestemming (Tenerife) as we speak ?? en bekijk jouw nieuwe site in de hotellobby mét gratis WiFi. Ziet er prachtig uit, ik ga en blijf je volgen! 

 4. In Berlijn mag de zon dan wel niet schijnen, mooie nieuwe blogs ontdekken is altijd tof! Je blog ziet er prachtig uit. Ik ga hier vast nog vaker terugkomen. Ik zoek tenslotte nog een verrassende zonnige bestemming voor het najaar… 😀

 5. YAY! Eindelijk! En wat ziet het er goed uit, wat een mooie moeite heb je gestoken in je verhalen. Je about vond ik echt heerlijk om te lezen, heel uitgebreid en inspirerend! 🙂 SUCCES lieve Denise. Blijf vooral genieten en je ding doen!

  1. Dank je wel. Ja, daar doen ik mijn best voor. 🙂 Leuk ook dat je m’n About-pagina zo heerlijk om te lezen vond. Ik bedacht me vanmorgen dat ik er nog iets belangrijks in vergeten was (over het leren schrijven over reizen), maar dat komt nog wel. Dank je, ja, zal ik doen!

 6. Deniseeeee, het duurde even omdat ik weer zo nodig moest carnavaluhhh maar woowwww nu eindelijk even de tijd om te kijken! En dat wachten is meer dan de moeite waard geweest, het ziet er echt top uit;) Gefeliciteerd meid en blog on;)

 7. Ik zie nu pas deze eerste pagina, moet nog even wennen aan de site 😉

  Zelf volg ik je al sinds je eerste blog op VOL en zal dat nu hier ook blijven doen. Je schrijft erg leuk, boeiend, eerlijk en oprecht! 
  Zelf woon ik al elf jaar met mijn gezin in het buitenland, eerst drie jaar in Engeland (zuid Engeland en London) en nu sinds acht jaar in Japan, Tokyo. Wij reizen graag maar het liefst met wat meer luxe, dan heet het op vakantie gaan denk ik 😉

  Leuk om hier op jouw site tips, ervaringen en foto’s te zien!
  Groetjes Nicky

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven