MUST feest in het Kurhaus

MUST feest in het Kurhaus

Eén van de leukste feestjes waar ik ooit was: MUST in het Kurhaus! Morgen is het weer. Dansen, lekker rondkijken… Ik hou ervan! 40+ en mama? Wat maakt het uit. Partyen kan ik ook nog! En met mij heel veel anderen. Verwacht dus niet dat je er alleen maar twintigers ziet. Op MUST komen ook veel dertigers en veertigers.

Vorig jaar schreef ik er op VrouwOnline dit over:

De vriendin met wie ik meestal uitga had het er al vaak over gehad. Ze kende de feestjes al jaren, uit Rotterdam. Nu was het in Scheveningen. In het Kurhaus! Een gave locatie voor een party natuurlijk. Dus… mooi jurkje aan en gaan!

Oké, het kostte wel wat, maar een mens mag zichzelf ook weleens verwennen. En je krijgt er wel een bijzondere avond voor terug.

Lekkere sfeer, mooie mensen, aanstekelijke muziek, de hele entourage… gewoon gaaf!

Ik heb dan ook heerlijk gedanst! En verder was het kijken en bekeken worden, dat hoort er daar wel een beetje bij. In de toiletten vroeg iemand of ik Russisch was. Eh nee, wel één achtste Pools trouwens, maar dat terzijde.

Ondanks de korte nacht, mijn schorre stem en de pijn in mijn voeten word ik blij als ik terugdenk aan de leuke avond. Ik ben moe, maar heb ook weer nieuwe energie opgedaan. Heerlijk!

Deze foto’s maakte ik vorig jaar op het MUST feest in het Kurhaus, gewoon tijdens het dansen, op mijn iPhone:

MUST feesten

MUST Scheveningen

MUST september

Helaas kan ik deze keer niet. Het valt net in een oneven week en dan wordt het lastig. De kaarten zijn al prijzig, met oppas en drankjes erbij is het voor mij even niet haalbaar. Is dát eens even jammer zeg!

Tickets

Wil/kun jij wel gaan, dan zou ik opschieten. Kijk snel op de site van MUST of er nog kaartjes zijn. De vorige editie in het Kurhaus was volledig SOLD OUT!

Overnachten en lekker naar de sauna en spa in het Kurhaus

Wil je overnachten in Scheveningen of de dag ervoor of erna lekker relaxen in het Kurhaus? Lees dan dit blog over de spa en de sauna in het Kurhaus.

MUST in Rotterdam

MUST is trouwens ook vaak in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een gebouw dat sinds 2014 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wist je niet hè? De feesten daar zijn ook leuk, maar anders dan in het Kurhaus. Ander publiek vooral, ietsje eh… tja, ik weet niet hoe ik het zeggen moet. Maar ook heerlijk om lekker lang te dansen, in de zaal of op de kleine podiumpjes.

Het eerstvolgende MUST feest in de Van Nelle Fabriek is op vrijdag 20 november 2015.

Een andere mooie locatie waar MUST wel eens is is de Laurenskerk in Rotterdam.

UPDATE:

Zaterdag 24 september 2016 is MUST weer in het Kurhaus in Scheveningen.

UPDATE:

Psst… had je al gezien dat je tegenwoordig kunt overnachten op de Pier?

1 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *