Vakanties met korting bij Stip Reizen

Vakanties met korting bij Stip Reizen

Ken je Stip Reizen al? Bij Stip Reizen vind je veel rondreizen en vakanties met korting. Ze hebben vaak superscherpe deals naar prachtige bestemmingen; of je nou een rondreis (in Europa of ver weg), zonvakantie, cruise, fly drive of iets anders zoekt. Vaak erg goedkoop of met een hoge korting. Ik zou dus zeker even kijken als ik jou was. Er staan ook minder voordehandliggende bestemmingen bij waar ik in elk geval zelf meteen nieuwsgierig naar raak.

100 euro korting per persoon

Omdat Stip Reizen alweer 10 jaar bestaat hebben ze momenteel ook nog eens een kortingsactie waarbij je extra korting op je vakantie krijgt: op de zeecruises en rondreizen krijg je nu 100 euro korting per persoon. Kijk snel of er iets moois voor je bij zit een boek vandaag nog een goedkope cruise of rondreis.

De speciale actieprijzen gelden tot en met 10 maart 2018. Boek dus vandaag of morgen nog! Maar kijk ook even verder, want er is nog meer!

mooie -zonvakantie

Rondreizen, cruises en zonvakanties met korting

Hieronder zie je welke vakanties met korting (en zo ja, tot hoeveel) te boeken zijn:

  • Zeecruises: tot 100 euro per persoon
  • Riviercruises: tot 50 euro per persoon
  • Rondreizen: tot 100 euro per persoon
  • Fly-drives: tot 50 euro per persoon
  • Zonvakanties: tot 10% procent korting per boeking

Zie je dit na 10 maart? Geen nood. Lastminutes en andere mooie aanbiedingen hebben ze eigenlijk altijd. Kijk hier maar:

Aanbiedingen voor vakanties naar Aruba, Bonaire, Bali, Sri Lanka en nog meer bestemmingen.

goedkope-zonvakantie-boeken

SuperStips van de dag

Stip heeft dagelijks een paar aanbiedingen: de SuperStips van de dag. Daar staan altijd hele leuk dingen bij. Momenteel zijn dit de mooiste deals die ik zie:

Is het maken van een mooie cruise, een vakantie naar de Antillen of een reis naar Indonesië altijd al je grote droom geweest? Doe het nu!

reis-sri-lanka

Flydrives

Ook kun je bij Stip Reizen mooie fly drives boeken! Naar o.a. Kreta, Madeira, Sicilië, Andalusië, Portugal. Mooie bestemmingen die je ook vaak op Follow my footprints tegenkomt: in de Méditerranée en Zuid-Europa.

flydrive-sicilie

Lastminutes binnen en buiten Europa

Bekijk hier de lastminutes. Of bekijk het volledige aanbod van Stip: alle rondreizen, cuises en zonvakanties van Stip Reizen. Van Aruba, Bonaire en Curaçao tot Thailand en Sri Lanka. En van de Noorse fjorden tot Turkije en de Canarische Eilanden. Vakanties met korting zijn er genoeg te vinden!

vakantie-turkije

Goedkoop op vakantie in de schoolvakanties?

De vakanties en reizen van Stip zijn vooral interessant voor wie niet aan de schoolvakanties vast zit, maar toch zit er soms ook iets in de vakanties bij! In de meivakantie bijvoorbeeld. De beste deals gelden voor andere periodes, maar check het zeker even.

Bekijk wel de voorwaarden even: bij sommige rondreizen worden lange reisafstanden afgelegd; die zijn niet bedoeld om met kinderen te doen. Een zonvakantie boeken en van daaruit lekker zelf dagjes met de kinderen op pad gaan kan natuurlijk wel prima!

Hieronder zie je mijn moppies toen ze nog kleiner waren. We waren op vakantie in Turkije, wat ik altijd een superfijne bestemming met kinderen heb gevonden. Ik zou zo weer willen!

zonvakantie-met-kinderen

Zit je niet aan de schoolvakanties vast dan kun je vaak veel goedkoper op reis! Je bent dus gek als je dat niet doet!

vakantie-Egypte

Met korting op reis

Wil jij ook met korting op reis? Kijk of er iets voor je bij zit.

Kende jij Stip reizen al?

Meer goedkope reizen

Stip is onderdeel van Corendon. Ook Corendon heeft vaak erg goedkope vakanties naar de zon en ver weg. En ook vaak vakanties met korting. Check hier bijvoorbeeld de verre reizen van Corendon.

De meeste foto’s in deze blogpost maakte ik in Turkije, het mooie uitzichtpunt op Sicilië, de lokale bus in Sri Lanka en de onderste foto in Egypte

Deze blogpost bevat affiliatelinks.

1 gedachte over “Vakanties met korting bij Stip Reizen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven