Een weekend in een huisje

Een weekend in een huisje

Een weekend in een huisje? Denk dan eens aan een bungalow of huisje van Landal. Van alle bekende vakantieparken staat Landal GreenParks erg goed bekend. Ook ik verbleef wel eens in een huis van Landal. Op het leuke en kindvriendelijke vakantiepark Rabbit Hill was dat.

Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill ligt in Nieuw Milligen, in Gelderland. Het park ligt ten westen van Apeldoorn, lekker bij de bossen. Het is een kindvriendelijk familiepark met vanalles erop en eraan. In de directe omgeving van vakantiepark Rabbit Hill kun je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er zijn veel wandel- en fietspaden in de omringende bossen.

Bollo

Verblijf je op een park van Landal dan maak je ook kennis met Bollo. Bollo is de mascotte van Landal. Welk vakantiepark van Landal je ook kiest met kinderen je komt Bollo geheid tegen. In de binnenspeeltuin of lekker relaxend bij zijn huisje. Wij zagen hem ook.

De huizen van Landal

Als ik eerlijk ben vond ik Bollo’s huisje het leukste huisje van het hele park. Het is dat Bollo zelf niet helemaal mijn type was, anders had ik misschien wel met hem aangepapt. Want prima huizen hoor daar ‘op’ Rabbit Hill, helemaal niks mis mee, keurig en compleet met vaatwasser, open haard en ligbad (drie dingen die ik thuis niet heb, dus hé, wat een luxe ineens!), maar deze ene, dat huisje van Bollo, was van hout, en daar hou ik van. Een klein houten hutje met een bed erin. Schattig. Jammer dat we er niet bij pasten.

Weekendje weg met de kinderen

Ik was er 2 jaar geleden met de kinderen, tijdens het jaarlijkse weekendje weg, geregeld door mijn moeder. Het traditionele ladies & kids only-weekend zoals we dat ieder jaar deden toen de kinderen van mij en van mijn zusje nog klein waren. Elk jaar naar een ander vakantiepark.

Landal Rabbit Hill: leuk vakantiepark met kinderen

We vermaakten ons prima bij Rabbit Hill. Vooral de kinderen! Klimmen, zwemmen en spelen… Er is genoeg te doen en te beleven. Ik word zelf niet altijd heel blij van zo’n park (zeg ik maar voorzichtig), maar kinderen vinden het super! En van blije kinderen word ik ook blij!

Foto’s Rabbit Hill

We bezochten Landal Rabbit Hill in de herfst. Sowieso is dat een fijne tijd om gezellig in een huisje te zitten én er nog even op uit te trekken. De foto’s hieronder maakte ik dat weekend. In het huisje en op het park van Landal Rabbit Hill.

landal-rabbit-hill

Weekend in een huisje

Wil je een weekend in een huisje dan is er vaak best veel keuze. Wil je echter in een drukke periode, in de vakanties of rond feestdagen dan is het soms wel heel lastig. Wacht dus niet te lang en regel het gewoon. Bekijk ook zeker deze nieuwe vakantieparken van Landal.

Landal vakantieparken in Nederland

Kijk voor alle Landal-parken op de site van Landal. Of je nou naar Drenthe wil of naar Zeeland, naar Noord-Brabant of naar Gelderland, of net als ik naar de Veluwe. In een Landal-park zit je eigenlijk nooit verkeerd. Boek snel een gezellig weekend in een huisje! Er zijn ook zeer luxe en originele Landal parken.

In dit blog over Landal vind je nieuwe en ook erg mooie parken van Landal.

Landal vakantieparken in Duitsland

Behalve in Nederland heeft Landal ook vakantieparken in Duitsland, o.a. in de Eifel en de Moezel. Op de blog van Kidseropuit zie je een overzicht met Landalparken in Duitsland. En wist je dat er ook mooie Landalparken in Oostenrijk zijn? Kijk eens bij de Landal parken in Oostenrijk!

Er zijn ook mooie Landal parken in Duitsland en Oostenrijk!

Vakantieparkarrangementen, hotels en weekendjes weg

Wil je naar een vakantiepark, maar hoeft het niet per se van Landal te zijn? Voordeeluitjes.nl heeft ook Vakantieparkarrangementen.

Tip! Lees ook: Last minute weg in de herfstvakantie!

 

Als jíj een weekend in een huisje gaat, waar ga je dan het liefst naartoe? Kies je voor een vakantiepark, vanwege de faciliteiten, of boek je liever ergens los een huisje? En hou je van luxe of juist van een knusse cottage, trekkershut of eenvoudige chalet? 

5 Comments

  1. Nanda

    Haha, ik vind Bollo’s huisje ook zo leuk. En het speelhonk is voor mijn (kleine) kinderen echt te gek. Dus, blije ouder(s), blije kinderen. Even lekker zorgeloos. Ik vind variatie vooral leuk. De ene keer een huis met alles er op en er aan, de volgende keer een eenvoudig hutje alleen in het bos. Of aan het strand (dat het liefst!) 
    Nanda onlangs geplaatst…Een lekker weekendje weg in de winterMy Profile

  2. karlien

    Tof! Ik heb ook niets met vakantieparken. Dacht ik. Geef mij maar prachtige verlaten bestemmingen. Afgelopen najaar waren we een aantal weken op Curacao. Ok, niet verlaten maar wel mooi. Het was best wel ‘werken’ met de kids. Onlangs waren we op uitnodiging in een Center Parcs huisje. Het was ontspannen, ik kon af en toe zwemmen, fietste uren over t park met de kids en we kwamen uitgerust terug. 
    karlien onlangs geplaatst…Vliegen met kinderen: handbagageMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *