Lastminute weg in de herfstvakantie

Lastminute weg in de herfstvakantie

Wilde je eigenlijk een leuk huisje, een hotelovernachting of een bungalow boeken voor de herfstvakantie 2018 maar vloog de tijd en bleek het ineens al bijna herfstvakantie te zijn? Geen nood. Een korte vakantie boeken kan nog. Van een Finse bungalow tot Veluwse boerderijtjes in eigen land. En vooruit, ook nog wat tips voor wie in de herfstvakantie naar de zon wil.

Laat ik met dat laatste beginnen, dan begint daaronder de eigenlijke blog.

Lastminute naar de zon in de herfstvakantie?

herfstvakantie-met-kinderen

Molecaten-vakantiepark

Herfstvakantie in Nederland

Hoe valt de herfstvakantie in 2018? Hieronder zie je welke regio wanneer herfstvakantie heeft (basisscholen en middelbare scholen):

Herfstvakantie regio noord: 13 oktober 2018 t/m 21 oktober 2018 (week 42)
Herfstvakantie regio midden: 20 oktober 2018 t/m 28 oktober 2018 (week 43)
Herfstvakantie regio zuid: 20 oktober 2018 t/m 28 oktober 2018 (week 43)

Wil je in de herfstvakantie gezellig een midweek of een paar dagen weg met de kinderen (of zonder kinderen, als je toevallig in het onderwijs werkt) bekijk dan de aanbiedingen! Het is niet duur, dus doe het gewoon! Er even uit zijn is altijd fijn!

Bekijk hieronder snel de laatste aanbiedingen voordat ze weg zijn!

lastminte-herfstvakantie

Bungalows en vakantiehuisjes boeken

Op EenVakantieHuisje.nl zie ik dat er nog verschillende accommodaties mogelijk zijn voor een midweek. Als je nu meteen de last minutes bekijkt, zie je een chalet op een leuk vakantiepark, een Veluws boerderijtje, maar ook verschillende leuke Finse bungalows en luxere vakantiewoningen, zoals een prachtig familiehuis met sauna. Er valt genoeg leuks te boeken, al tussen de 100 en de 300 euro.

Of boek iets op een mooi groen park van Landal. De vakantieparken van Landal GreenParks hebben ook speciale herfstvakantieaanbiedingen.

lastminute-herfst-nederland

Chalets vanaf 100 euro voor een midweek

Check ook zeker de Herfstvakantie aanbiedingen van BungalowSpecials.nlDe beste Last Minutes voor de herfstvakantie 2018 zijn nu al te boeken. Vorig jaar zag ik ze op het laatste moment zelfs voor maar 100 euro voor een midweek. Maar dat is een gok. Als je nu boekt weet je tenminste zeker dat je nog kunt gaan. Kun je ook later nog weg? Dan heb je geluk, dan is er nog meer mogelijk.

vakantiehuis-kijkduin

kinderen-herfstvakantie

Hotel, appartement of huisje in Nederland boeken

Voor een hotel kijk je op Hotels.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon een hotel, appartement of huisje op Booking.com zoeken. Daar vind je áltijd iets! Aan de kust, in de stad, op de Veluwe of gewoon allemaal appartementenvilla’s of B&B’s waar dan ook. Hier zie je een uitgebreid aanbod aan accommodaties per provincie die vrijwel altijd gewoon per nacht te boeken zijn. Kies eens voor een provincie die je nog niet zo goed kent:

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland
Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

weg-in-de-herfstvakantie

Zonder kinderen weg in de herfstvakantie

Zit je vast aan de herfstvakantie maar heb je geen kinderen of zijn de kinderen uit logeren en wil je even met z’n tweetjes of met iemand anders weg? Boek dan voor 2 of 3 dagen ergens een leuk hotelletje in Nederland. Sommige zijn vol, maar nog lang niet allemaal!

Bekijk hier de scherpe deals van D-reizen naar hotels in Nederland. Je vindt er hotels in Nederland of iets verder weg, soms met kortingen tot wel 80%!

Molecaten-Ginkelduin

Andere schoolvakanties en weekenden

Lukt voor de herfstvakantie niet meer wat je graag wil, bekijk dan de beschikbare bungalows in andere Schoolvakanties. Ook als je met bepaalde feestdagen of vrije dagen in 2019 weg wil.

De beste Last Minutes voor een weekendje weg vind je er ook. Dat kan natuurlijk ook altijd nog een andere keer!

vakantiepark-kijkduin

leuk-vakantiepark-met-kinderen

Toch nog naar het buitenland?

Wil je in de herfstvakantie toch nog naar het buitenland? Check dan deze Lastminute Vakanties. En bekijk zeker ook de last minutes van de Vakantiediscounter. Zonder kinderen op rondreis in de herfstvakantie? Misschien is deze rondreis Sardinië iets voor je.

Wil je eerst nog meer inspiratie lees dan: De beste bestemmingen voor een zonvakantie in oktober.

Voor wie liever palmbomen dan herfstblaadjes ziet…

herfst-vakantie-boeken

Boek je volgende vakantie vroeg

Vind je het tegenvallen qua prijzen? Boek dan volgende keer gewoon vroeg! Regel bijvoorbeeld juist nú al je meivakantie of zomervakantie voor volgend jaar. Het hoeft niet, maar je hebt nog wel veel keuze. Zowel in Nederland als aan de Middellandse Zee. Hier vind je vakanties op maximaal 3 uur vliegen en hier vind je nog meer vakanties naar de Middellandse Zee.

Liever op wintersport begin volgend jaar? Regel dat ook gewoon meteen dit weekend: Op wintersport in de voorjaarsvakantie.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *