Den Haag en Scheveningen dit weekend

Den Haag en Scheveningen dit weekend

Zin in een dagje Den Haag of Scheveningen dit weekend? Doe het! Er is weer veel leuks te doen. De leukste markten en festivals, èn de beste tips van een local, vind je hier. Ook als je een andere keer naar Scheveningen of Den Haag wil komen, op vakantie, en nog originele activiteiten zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietstour of food tour door Den Haag?

Wat is er allemaal voor leuks te doen in Den Haag en Scheveningen?

  • Een fietstour met gids door Den Haag maken: elke zaterdag en zondag, 10-13u. Prijs: 25 euro p.p.  (inmiddels 27,50). Kinderen krijgen korting. Of huur een fiets in Den Haag en fiets zelf lekker rond.

Foodhallen in Den Haag

libanees-den-haag

De Haagse Markt

Iedere zaterdag van 9:00u tot 17:00u. Ook op maandag, woensdag en vrijdag. Info: Haagse Markt.

De Antiek & Boekenmarkt

T/m 24 september, iedere donderdag en zondag van 10:00u tot 18:00. Op het Lange Voorhout.

Food tour

  • Een food tour van Bites & Stories: Food & the City
  • Een wijntour van Bites & Stories: Wine & Dine in The Hague

strandtent-scheveningen

Lekkere adressen in Den Haag en Scheveningen

den-haag-met-kinderen

Met kinderen naar Den Haag

den-haag

Meer leuks in Den Haag

de-pier-scheveningen

Zie jij jezelf al lekker ergens in het zonnetje zitten of gezellig ergens rondwandelen? En regent het onverhoopt, dan kun je altijd nog naar binnen. Met zo’n uitzicht is dat ook niet verkeerd toch?

De Pier in Scheveningen:

Meer leuks in Scheveningen

den-haag-leuke-markt

Het weekend van 5 en 6 augustus 2017:

Le Marie Marché

Een klein gezellig marktje, een beetje geïnspireerd op een Franse markt, maar met van alles. De markt vindt steeds op wisselende locaties plaats. Dit weekend vind je Le Marie Marché op het Noordeinde, tegenover het Paleis! Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017 op het Noordeinde in Den Haag. Van 11:00u tot 18:00u. Op 2 en 3 september 2017 tegenover Paleis Noordeinde.

Wil je weten hoe het is? Ik schreef er hier al eens eerder een blog over, toen het op het Plein was.

pier-summer-of-love

Summer of Love Market

Op De Pier in Scheveningen vindt dit weekend Summer of Love plaats. Dat klínkt alleen al goed toch? Het is een markt voor wie van exotische sieraden en heerlijk hippie-spul houdt. Op De Pier dus. Of vooral erín eigenlijk.

Zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017: 12:00-19:00u. Meer info: Summer of Love. Tip: Mocht ik er zelf naartoe gaan, dan zal ik ter plekke nog wat foto’s delen op Facebook.

Peace, Love & Happiness op het mooiste plekje van Scheveningen.

den-haag-food-festival

Food truck festival Rrrollend

Foodtruckfestival Rrrollend ken je vast wel. Het is al vaker geweest, in meerdere steden. Dit weekend strijkt het festival in Den Haag neer, met een extra XXL Special Summer Edition. Ook voor kinderen!

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017. Vrijdag en zaterdag van 12:00u tot 23:00u, zondag van 12:00u tot 21:00u. Op het Malieveld. Vanaf Den Haag Centraal loop je er zo naartoe. Meer info.

Misschien neem ik zelf nog wel een kijkje, dus dan zullen nog wat foto’s volgen op Facebook. Bovenstaande en onderstaande foto maakte ik op een ander food festival in Den Haag.

Update: Gave foto’s van gisteren vind je hier. En, ook goed te weten: de finale van het voetbal kun je er vandaag -zondag- ook zien, op een groot scherm.

Milan Summer Festival

Hou je van een lekker multicultureel feestje? Het Milanfestival is het grootste Hindoestaanse outdoorfestival van Europa! Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017 tot 23:00u. In het Zuiderpark in Den Haag. Tickets: 5 euro. Kinderen tot 1 meter lengte: gratis. Meer info.

den-haag-zuiderpark

Schollenpop

Gratis muziekfestival op het strand. Niet helemaal mijn soort festival, maar heel veel mensen vinden het heel gaaf. Je moet er van houden. Zaterdag 5 augustus 2017 van 13:00u tot 23:30u. Op het Zuiderstrand, net ten zuiden van de haven dus, bij Duindorp. Meer info.

borrelen-scheveningen

Overnachten in Den Haag

Weet je wat? Er is zoveel leuks te doen in Den Haag en Scheveningen, blijf lekker een nachtje (of twee!) slapen. Je krijgt er geen spijt van.

Veel plezier!Fijn weekend!

4 gedachten over “Den Haag en Scheveningen dit weekend”

  1. Ik dacht ik schrijf ‘even’ een blogje met wat tips voor dit weekend en dan ga ik eindelijk zelf de deur eens uit, maar inmiddels is het al bijna kwart voor 10, dus niet meer echt de moeite om nog naar Rrrollend te gaan fietsen… Béétje jammer. 😉

    1. Haha… dat ‘even’ ken ik 😉 Bij mij is het inmiddels 11.45 dat mijn “Gratis Uitstapjes Amsterdam” online staan. Mooi overzicht. Ik houd het in gedachten voor een andere x-tje. En als je weer eens in het ‘Noord-Hollandse’ bent, ben je altijd welkom voor een ‘bakske’. Fijn weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven