FitFlop: al 10 jaar mijn favoriete slipper die veel steun biedt! Nieuw: de dunnere iQushion!

FitFlop: al 10 jaar mijn favoriete slipper die veel steun biedt! Nieuw: de dunnere iQushion!

De zomervakantie is bijna begonnen en het mooie weer komt heus wel weer terug, dus… slippers aan en gaan! Maar… dan wel op een beetje fijne flip-flops graag: van het merk FitFlop bijvoorbeeld! Dat zijn goede slippers waar ik al járen fan van ben! Koop ze nu, want voor je het weet is het weer teenslippertijd!

Al meer dan 10 jaar fan van FitFlop slippers!

slipper-die-steun-geeft

FitFlop slippers

Zoals je zo aan de foto’s kunt zien lees je hier dus niet zomaar een review over iets wat ik opgestuurd heb gekregen, nee, je leest hier een review van een échte fan met veel ervaring!

De laatste twee paar heb ik inderdaad (net als de eerste) opgestuurd gekregen, maar FitFlop is al meer dan 10 jaar mijn favoriete merk slippers. Leren FitFlops, suède FitFlops, kunststof Fitflops, ik heb ze allemaal gehad.

FitFlops: hippe, stevige slippers met een goed voetbed.

fitflop-review

Hieronder, alweer 9 jaar geleden, op mijn heerlijke suède FitFlops in Efeze, Turkije:

fitflop-turkey

Ruim 6 jaar geleden, op mijn witte FitFlops in Las Palmas de Gran Canaria:

follow-my-footprints-fitflop

nieuwe-fitflops

wat-zijn-goede-slippers

Vorig jaar, op mijn zwarte FitFlops op de Cycladen:

fitflop-mykonos

… die ik 3 jaar geleden op Lanzarote, de Canarische Eilanden, ook al droeg.

fitflop-spanje

Na al die jaren ben ik nog steeds FitFlop-fan!

fitflops-op-reis

fitflop-blog

Met m’n FitFlops op Santorini:

fitflop-santorini

En nu mocht ik nieuwe uittesten!

zitten-fitflops-lekker

Zilverkleurige FitFlops en zwarte!

fitflop-reisblog

iQushion

Na jaren dikke slippers te hebben gedragen heb ik er sinds kort een nieuwe favoriet bij die er net iets galanter uit ziet: een lichtgewicht FitFlop! De iQushion™, een dunnere variant van de doorgaans best dikke FitFlops. De iQushion is het allernieuwste model FitFlop. Je ziet ‘m hieronder en leest er zo meer over!

ergonomische-slipper

De iQushion is het nieuwste model FitFlop slippers.

gezonde-voeten

Lichtgewicht, stevig en trendy slippers!

goede-slippers-reisblogger

Wat zijn de beste slippers?

Havaianas, Teva’s, Birkenstocks, veel mensen hebben een favoriet als het om slippers of sandalen gaat. Een merk waar ze bij zweren en wat ze altijd weer kopen. Zo ben ik zelf al zeker een decennium FitFlopfan, bijna vanaf het moment dat ze op de markt kwamen. Sommige mocht ik al eerder testen, andere kocht ik zelf.

FitFlops, wat mij betreft zijn het de beste slippers!

fitflop-ervaring

Fitflops?

Fitflops zeg je? Bedoel je niet flipflops? Nee, dit zijn fitflops. Flipflop is inderdaad het Engelse woord voor slipper, maar dit is een extra ‘fitte’ slipper: FitFlop. Het merk is wat comfort betreft één van de grootste spelers op de zomerse schoenenmarkt. Oké, het is niet het meest subtiele sandaaltje, maar ze zitten zo lekker!

FitFlop, mijn favoriete flip flop!

fitflop-suede

Workout

‘Get a workout while you walk’ was de leus toen ik inmiddels meer dan 10 jaar geleden mijn eerste paar mocht testen. Ik was net moeder van een baby en een peuter en schreef drie keer per week blogs voor een grote vrouwensite (ja, ik was van 2006 tot 2014 al mamablogger voordat iemand het zo noemde).

‘Get a workout while you walk.’

witte-fitflops

Fit mom

Aangetrokken door die ‘workout’ en nieuwsgierig naar het effect ging ik akkoord. Voor echt sporten had ik tussen het vele borstvoeden door geen tijd, maar ik wilde natuurlijk wel een beetje fit blijven. Of, zoals je het tegenwoordig zou zeggen: een ‘fit mom’ zijn.

Ik wist toen nog niet dat ik ze 10 jaar later nóg zou dragen.

fitflop-france

Dikke slipper

Toen ik het eerste paar in huis had viel me wel meteen op dat ze zo dik zijn. Het was dan ook niet direct liefde op het eerste gezicht. Maar ondanks dat ze een tikkeltje lomp leken en daardoor niet zo charmant of sexy oogden, kreeg ik er absoluut geen spijt van.

Het was niet direct liefde op het eerste gezicht, maar na een tijdje was ik van ze gaan houden.

Kilometers liep ik erop

Als ik erop liep had ik inderdaad het gevoel dat ik een workout kreeg terwijl ik ‘walkte’. Alsof je daadwerkelijk aan het trainen was tijdens het wandelen. In het begin voelde het daardoor wat zwaarder, maar al snel wilde ik niet anders.

Kilometers legde ik af achter de kinderwagen, van de stad naar het strand en terug, op mijn FitFlops. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.

fitflop-benen

Steun en stevigheid

Ik zal niet zeggen dat ik mijn lange benen aan FitFlop te danken heb, die heb ik nou eenmaal, maar de stevigheid van de Fitflop deed me zeker goed. Ze geven echt veel steun, veel meer dan goedkope slippers. Als je ze draagt voelt het alsof de slippers niet alleen iets voor je voeten, maar ook iets voor je kuiten en zelfs je billen doen.

Spierpijn van FitFlop slippers?

In het begin had ik er een beetje ‘spierpijn’ van (je moet het een beetje opbouwen!), maar later was dat weg en wilde ik niet anders.

FitFlops zijn fijn voor je voeten, kuiten en billen.

welk-model-fitflop

Je lijkt langer

Ben je van jezelf wat kleiner, dan oog je door de dikke zool en dus door die paar centimeter extra toch echt wat groter. Met mijn FitFlops aan ben ik 1.80, dus voor de lengte heb ik ze zelf niet nodig, maar ben je bijvoorbeeld 1.65 dan vind je het misschien fijn net wat groter te zijn.

stevige-slippers

Suède slippers, synthetische slippers of leren slippers

Ik heb grijze suède Fitflops gehad die heerlijk zaten (die zaten echt het lekkerst van allemaal!), witte leren Fitflops (die ik op Marktplaats kocht), zwarte Fitflops met een gespje (wat je zelf kon bijstellen), zwarte Fitflops met een leuke tribal look (die ik ook erg leuk vond) en nu zwarte die wat chiquer ogen en de nieuwe dunne zilvergrijze iQushion Fitflops.

mooie-fitflops

M’n suède FitFlops zaten het lekkerst, maar de eerste twee zwarte modellen vond ik ook erg leuk.

citytrip-slippers

FitFlops around the world

Op de foto’s in dit blog zie je mij zowel in Europa als buiten Europa op mijn FitFlops. Elke zomer zwoor ik erbij, zowel in Nederland als op warme bestemmingen op reis. Of ik nou naar Marokko, Egypte of Jordanië ging, naar Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta of Spanje, naar Thailand, Turkije of Tunesië, m’n FitFlops gingen mee naar tientallen bestemmingen. Van de Balkan tot Bali!

M’n FitFlops gingen mee op tientallen zonvakanties, verre reizen, city trips en pers trips.

fitflop-italia

Met m’n FitFlops aan op Sicilië, met op de achtergrond Palermo.

fitflop-barcelona

Met m’n FitFlops bij het zwembad op de Montjuïc in Barcelona.

best-flipflop

Fitflops op verschillende terreinen

Niet alleen op Hollandse stoepen en vlakke wegen lopen FitFlops lekker, ook op andere soorten steentjes, keitjes, kinderkopjes, kiezels, trappen of onverharde paadjes zitten ze stevig. Ga je echt bergwandelingen maken dan zijn slippers niet geschikt, maar voor langere wandelingen op vlak terrein en voor lichte vakantieactiviteiten wel.

Hier wandelde ik tijdens het interrailen op mijn leuke FitFlops door Ronda:

goede-slipper

En hieronder weer op andere FitFlops door Kos-stad:

wandeling-kos-stad

… en door de leuke straatjes van Santorini en andere Cycladen-eilanden.

fijne-fitflops

Maar ook op Malta droeg ik ze:

fitflop-malta

In Turkije:

slippers-die-goed-zijn-voor-je-voeten

En dit was op een kiezelstrand aan de Costa de Almería in Spanje:

kiezelstrand-spanje

Fitflops op het strand

Ja, zelfs op het strand loop ik er regelmatig op, als de ondergrond hard is. Niet elke Fitflop is geschikt om (lang) nat te laten worden, maar voor even kan het vaak wel. Ik deed dat al vaak. De nieuwe grijze (de dunne iQushion FitFlops) zijn sowieso wél waterbestendig, maar hieronder zie je mij op andere FitFlops.

fitflop-portugal

Hierboven èn onder, op het strand van Terceira, de Azoren:

strand-terceira

Op het strand van Bali (bizar trouwens hoe dat zand op de foto hierboven lijkt!)

fitflop-bali

Op het strand van Playa Blanca, Lanzarote:

fitflop-spain

Bij de Dode Zee in Jordanië:

fitflop-jordan

Afdruk van mijn FitFlops in de duinen van Maspolomas, op het veelzijdige Gran Canaria.

slipper-voor-op-reis

En bij het zwembad in Egypte:

fitflop-travel

Maar ook op één van de donkere stranden van Santorini.

slippers-strand

En in Montenegro. Want ja, ook tijdens mijn rondreis door de Balkan, gingen mijn FitFlops weer mee!

fitflop-review

Waarom FitFlop?

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar fan van FitFlop en draag ik in de zomer bijna niets anders. Mijn laatste favoriete paar dat ik alweer een paar jaar had ging dit voorjaar kapot. Dat lag niet aan de kwaliteit van FitFlop, maar echt aan het zeer intensieve gebruik.

Steeds ga ik weer voor FitFlop, omdat ze zo lekker zitten en door het stevige voetbed echt veel meer steun bieden dan gewone slippers. En omdat ik ze toch echt wat leuker vind dan sandalen.

FitFlops bieden veel meer steun dan gewone slippers!

Slippers die steun bieden

FitFlops zijn slippers die echt steun bieden en dat is belangrijk. Je hele lichaam leunt immers op je voeten, dus die voeten willen ook wat! Een goed voetbed is zo belangrijk! Voor je voeten, voor je enkels, voor je knieën, je rug… Ook daar merk ik het aan! Ze geven veel meer steun dan goedkope slippers.

Ook voor je rug zijn stevige slippers veel beter dan van die slappe goedkope dingen.

zwarte-fitflop-met-gesp

slipper-met-dikke-zool

Speciale zool

De Microwobbleboard middenzool heeft een driedubbele densiteit, waarvoor een octrooi werd aangevraagd. Deze zool biedt ontzettend veel comfort, niet alleen omdat het schokken helpt te verminderen, maar ook doordat de druk op de voetzool gelijkmatiger wordt verdeeld.
De speciale technologie brengt verlichting aan je voeten. En dat merk je!

goede-slippers

Minder moe tijdens het lopen

Ga je echt in de bergen wandelen dan zou ik voor stevige sandalen of bergschoenen kiezen, maar voor een wandeling op vlak terrein voldoen slippers vaak ook prima, zelfs op keitjes. Op de Fitflops die ik de afgelopen jaren had hield ik het uren vol, mede door die ‘comfort technology’.

Je voelt niet elk steentje door je slipper heen (zoals bij goedkope slippers) en je voelt vooral dat je lichaam door een goed voetbed ‘gedragen’ wordt. Deze zaten zó lekker:

favoriete-slippers

Verschillende modellen

Niet alleen voor sportief gebruik, in de natuur, maar juist ook voor dagelijks gebruik, in de stad of thuis zijn FitFlops fijn. Er zijn zelfs modellen die er best chic uit zien en ook prima op een zomers feestje kunnen als hakken niet handig zijn of als je die liever niet draagt of als je zelfs geen hakken mag dragen.

zwarte-fitflop

FitFlop Twiss™Toe

Ik mocht onlangs 2 paar slippers testen. Allereerst de zwarte FitFlop Twiss Toe. Deze slipper met luxe lederen bandjes is ook weer een ergonomische slipper. Net als bij andere modellen FitFlops is het een slipper met schokdemping en behalve loopcomfort heb je op de slipper ook goed grip op gladde ondergronden. Dat is fijn, want op goedkope slippers glij je nog al eens uit.

slippers-getest

Om heel eerlijk te zijn is dit niet mijn favoriete FitFlop. De banden voelen weliswaar lekker zacht, maar de zool voelt veel harder aan dan ik gewend ben.

slippers-met-zachte-bandjes

Maat FitFlop

Ik koos voor maat 39 (zoals altijd), maar misschien had maat 38 deze keer ook wel gekund. Op de website kun je je maat bepalen. De FitFlop Twiss™Toe Black die je hier op m’n foto’s ziet is in de meeste maten al uitverkocht, dus wees snel! En kies anders zelf jouw ideale model FitFlop slippers uit.

fitflop-maat-39

Verschillende modellen FitFlop

Soms denk ik ik zou wel mee willen helpen ontwerpen, want al die bling bling modellen die je wel eens ziet zijn niet echt mijn smaak. Ik had het liefst weer een beetje een ’tribal’-achtige slipper gehad, gewoon wat meer ‘bohemian’, waar ik van hou, maar die zag ik niet, dus ik dacht laat ik er nu eens voor eentje gaan die ook voor iets nettere gelegenheden nog wel kan.

FitFlop Mina Toe-Thongs Leather of FitFlop Marli™ Slide Light Tan

De FitFlop Mina Toe-Thongs Leather All Black vind ik bij nader inzien eigenlijk leuker! En ook de FitFlop Marli™ Slide Light Tan vind ik eigenlijk ook wel heel mooi.

De FitFlop Mina Toe-Thongs Leather All Black vind ik bij nader inzien eigenlijk leuker!

hippe-slippers

Dunner model (tip!)

Maar goed, inmiddels zijn er niet alleen FitFlops met een dikke zool op de markt (in allerlei soorten en maten), maar ook met een dunnere zool. En dan niet zo’n slap zooltje dat als je je voet één keer niet hoog genoeg optilt al dubbel klapt waardoor je een klapper maakt, maar echt een goed voetbed. Ook die mocht ik testen!

Niet zo’n slap zooltje dat dubbel klapt als je je voet één keer niet hoog genoeg optilt.

fitflop-iqushion

Fitflop iQushion

De zilverkleurige Fitflop iQushion is de nieuwste aanwinst van FitFlop. Ook dit is weer een ergonomische Fitflop, maar dan wat dunner èn lichtgewicht. De iQushion is een slipper van duurzaam rubber die mooi zit en lekker loopt. Meteen als je de slipper aantrekt voel je de stevigheid!

Meteen als je de slipper aantrekt voel je de stevigheid! Het is echt een super comfortabele slipper.

trendy-slippers

Ergonomisch voetbed

Ondanks dat de nieuwste FitFlop een dunner model is, heeft hij toch weer een ergonomisch voetbed. De zool van de iQushion is niet dik, maar wel stevig en schokdempend. Door de speciale technologie en de impact pillows biedt de iQushion een goed draagcomfort. Ze zijn geschikt voor mensen met gemiddeld tot brede voeten. Je voelt gewoon dat het veel beter voor je voet is dan gewone slippers.

slipper-met-stevig-voetbed

Je voelt gewoon dat het veel beter voor je voet is dan gewone slippers.

iqushion-silver

nieuwste-fitflops

Drukpunten

Door de verschillende drukpunten op het voetbed van de slipper, wordt je gewicht evenredig verdeeld, waardoor je ze vele uren achter elkaar kunt dragen. De ideale slipper voor dagelijks gebruik thuis én op vakantie dus. De dunne FitFlops zijn hippe en sportieve slippers waarmee je gezien mag worden.

Een slipper waar je urenlang op kunt lopen zonder last te krijgen van moeie voeten.

slippers-tip

slippers-die-steun-bieden

Lichtgewicht slipper

Wat ook fijn is: de slipper is niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht en waterbestendig. Lichtgewicht is fijn als je ze mee op reis wil nemen en waterbestendig is natuurlijk ook erg praktisch, zowel voor thuis als op de camping, onder de douche of in de regen. De zool zorgt voor meer grip dan je op goedkope slippertjes hebt, ook zoals hieronder in de regen, in Las Palmas.

Waterbestendige slipper waar je niet op uitglijdt. Ook op de oudere modellen glij je niet uit.

fitflop-espana

De slippers hebben een goed profiel.

fitflop-slipper

Follow my… flipflops!

footprints-fitflop

Zilveren Fitflops

De kleur is lekker zomers, maar wel iets lichter dan ik verwacht had. De zool had wat mij betreft ietsje donkerder gemogen, maar dat wordt hij wellicht vanzelf wel. Het zilver staat vooral mooi als je voeten al een tintje hebben, van de zon of van jezelf. Gewoon vaak slippers aantrekken dus en mee op vakantie nemen!

slippers-met-voetbed

Juist omdat ze dun en lichtgewicht zijn zijn ze nog handiger om mee op vakantie te nemen dan de dikkere modellen die ik meestal mee nam:

slippers-of-sandalen

Even wennen

Heb je ze besteld en denk je: ‘Mwah?’ Misschien moet je er echt even aan wennen. Dat had ik ook! Ook aan m’n nieuwe dikkere moest ik weer wennen. Ze zijn toch elke keer net weer even anders. Maar uit ervaring weet ik inmiddels dat als ik even doorzet ik daarna niets anders meer wil. Dat is vaak zo.

De eerste paar keren dat ik mijn wandelschoenen aan had dacht ik ook: ‘Dit is niks!’ Maar inmiddels heb ik ze een paar jaar en ondanks dat ze hier en daar een beetje kapot zijn, denk ik elke keer als ik ze aantrek: ‘Wat zit dát goddelijk!’

fitflops-getest

Geen blaren?

Ik ga niet zeggen dat je geen blaren van kunt krijgen van FitFlops. Als ik er in de winter een paar maanden niet op gelopen heb en ze voor het eerst weer aan doe moet ook ik als Fitflop fan soms weer even wennen en krijg bij plotseling intensief gebruik dan (net als bij andere slippers) soms even een blaar of pijnlijk plekje.

Ik had het bijvoorbeeld aan het begin van onze toffe interrailtrip, tijdens het vele lopen in Barcelona. Ik had geen blarenpleisters bij me en heb er dus heel lelijk een zakdoekje tussen gedaan, dat zag er natuurlijk niet uit (kijk hier maar), maar toen ik daar doorheen was zaten ze weer als gegoten en droeg ik ze weer volop.

slippers-den-haag

Om eerlijk te zijn moet ik aan m’n nieuwe FitFlops nu ook weer wennen…

goede-slippers-kiezen

Wat kosten FitFlops?

Fitflop is een wat duurder merk, maar dat is niet voor niets. Voor dat geld krijg je wel echte goede slippers die steun bieden. Dat is ook heel veel waard, je moet het immers nog je hele leven met je lijf doen! De dikkere kosten tussen de 60 en de 120 euro, de dunnere tussen de 20 en de 40 euro.

slippers-vakantie

Goedkope slippers versus duurdere slippers

Laatst kocht ik weer 2 paar hele goedkope slippers omdat ik mijn Fitflops na jaren kapot waren gegaan en hoewel ik m’n goedkope dunnetjes ook leuk vind en wel draag, merk ik het verschil meteen. Je voelt er alles doorheen.

wandelen-op-slippers

Goedkope slippers in plaats van FitFlops?

goedkope-slippers

Op gewone slippers of sandaaltjes hou je het minder lang vol en heb je minder steun.

leuke-zomersandalen

Hoe leuk de sandaaltjes hierboven ook zijn, dit hieronder is echt fijner voor je voet:

fitflop-egypt

En ze gaan minder snel kapot.

comfortabele-slippers

FitFlop Geschiedenis

Tot slot nog even hoe het begon… In 2006 stelde Marcia Kilgore, de oprichtster van FitFlop, zich één doel voor ogen: de comfortabelste schoenen ter wereld creëren. Samen met twee Britse biomechanici ontwikkelde ze de Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit en lanceerde uiteindelijk de allereerste FitFlop™-sandaal, de WALKSTAR™.

Dankzij de nieuwere SupercomFF™-middenzool, die ontwikkeld werd om de druk op de voetzool te verspreiden en een ergonomisch comfort van wereldklasse te bieden, kan FitFlop nu een nog ruimer assortiment modellen aanbieden.

De oprichtster van FitFlop wilde de comfortabelste schoenen ter wereld creëren.

review-fitflop-op-reis

goede-slippers-voor-op-reis

Footwear brand of the year

Online lees ik dat FitFlops pas in 2010 wereldwijd bekend werden, maar toen had ik ze dus ook al! In 2011 won FitFlop in Engeland de titel ‘Footwear Brand of the Year’.

fitflop-summer

Fitflops voor mensen die denken geen slippers te kunnen dragen

Wereldwijd zijn er al meer dan 30 miljoen paar Fitflops verkocht en veel mensen zijn enthousiast. Ook mensen met hielspoor konden eindelijk weer eens op leuke slippers lopen, mensen merkten spierversterking en zelfs vocht in je benen of rugklachten kunnen afnemen.

beste-slippers

Voetklachten of rugklachten

Bovenstaande voordelen zijn slechts een paar van de positieve effecten die dragers van Fitflop meldden. Positieve reacties waren er ook van mensen die last hebben van plantaire fasciitis, chronische rugpijn, ischias, artrose, scoliose, degeneratieve discusaandoening en andere pijntjes en kwaaltjes. En vind je slippers toch niet fijn, dan is het goed te weten dat FitFlop ook sneakers heeft.

FitFlop heeft overigens niet alleen slippers, maar ook sneakers!

Andere slippers of sandaaltjes?

Soms zie ik schattiger slippers of sandaaltjes, zoals deze leuke zomerse sandaaltjes, maar die gaan altijd eerder kapot en zitten toch minder lekker.

leuke-zomerse-sandaaltjes

Boho slippers

Soms zie ik van die boho slippers of van die Ibiza slippers om echt helemaal verliefd op te worden (misschien ga ik nog wel een keer over stag) en ook koop ik wel eens gewoon een paar slippers van nog geen 5 euro voor tussendoor, omdat ik het kleurtje dan bijvoorbeeld leuk vind, maar een slipper die je voet goed ondersteunt is echt heel veel waard. En dat doet FitFlop erg goed!

Hier zie je mij met mijn kinderen in Egypte:

zomersandalen

En in een tent in de woestijn in Marokko:

fitflop-travel

ReizenReizen

Welk merk past bij jou?

Kijk zelf wat bij jou, jouw voeten of wensen past. Ik ben ook jaren fan geweest van het merk Teva, zowel voor mijn kinderen als voor mezelf. Ook dat is een erg goed merk waar ik jaren plezier van heb gehad. Ik heb er heel wat verre bestemmingen mee ontdekt, vooral in de tijd dat ik nog vaak backpackte. Voor wat ruigere wandelingen is Teva handiger dan FitFlop.

fitflop-of-tefa

FitFlop, Teva, Birkenstock of Havaianas?

Gekgenoeg ken ik niemand in mijn omgeving die ook fan is van FitFlop. Wel ken ik twee fervent Birkenstockdragers. Mijn moeder en een vriendin zijn juist fan van Birkenstock en kopen die om de zoveel jaar nieuw. Dat vind ík dan weer niks, maar zij zweren erbij! Ook heb ik een keer toffe van Reef gehad, maar op geen enkele hield ik het zo lang vol als op FitFlops. En ook Havaianas blijven natuurlijk populair.

Mijn kinderen droegen hun Teva’s altijd het liefst met sokken, hi hi.

fitflop-turkije

FitFlop proberen

Ik zou zeggen: probeer eens wat jou ligt: de dikkere FitFlop of juist het nieuwe model Fitflop die een stuk dunner is. Maar pas op: als je Fitflops een tijdje hebt wil je niet meer anders! Op Instagram zegt FitFlop: ‘Shoes for Superwomen’ en ‘Like Caffeine For Your Feet’. En zo voelt het inderdaad! ‘Gemaakt om in te leven,’ staat op het Nederlandstalige Instagram-account.

‘Caffeine For Your Feet!’

review-fitflop

Review

Ik schreef dit blog in opdracht van Etrias. Ondanks dat ik de slippers gratis heb gekregen, heb ik mijn eerlijke mening gegeven. Alle productfoto’s en andere foto’s in dit blog heb ik zelf gemaakt òf ik sta er zelf op.

Met zoveel foto’s uit diverse jaren was het maken van deze review heel veel werk. Je zou kunnen zeggen dat ik dus 10 jaar over dit blog heb gedaan, haha.

‘Shoes for Superwomen’ zegt FitFlop zelf op Instagram.

fitflop-nederland

Wat is jouw favoriete merk slippers? Wat vind jij nou echt goede slippers die steun bieden?

1 gedachte over “FitFlop: al 10 jaar mijn favoriete slipper die veel steun biedt! Nieuw: de dunnere iQushion!”

  1. Ik ben dol op Birkenstocks omdat ze mij ondersteuning geven. Ik draag steunzolen, en jarenlang had ik na de zomer last van mijn voeten omdat ik geen goede ondersteuning had gehad. Sinds ik Birkenstocks draag is dat voorbij omdat ze mij de juiste steun geven. Ik draag ze zo’n 3 zomers lang en koop dan nieuwe. Moet ze dan wel helemaal inlopen want in het begin is mijn voet er nog niet in gezakt. Maarrr goed om te weten dat Flipflops dus ook ondersteuning biedt. Nooit geweten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven